Deathloop heeft Denuvo DRM op Steam

Deathloop, de timeloop FPS-spel van ontwikkelaar Arkane, heeft een Steam-pagina. Onder de pre-order details en de mogelijkheid om een ​​verlanglijst te maken, onthult de pagina dat de aankomende game wordt gelanceerd met de favoriete DRM van internet: Denuvo.

Recht tegenover waar u alle digitale goodies ziet die u krijgt als u de digitale deluxe-versie ophaalt, ziet u “Incorporates 3rd-party DRM: Denuvo Anti-tamper”. Dit is dezelfde DRM-bescherming die tot juli van dit jaar op Arkane’s Prey zat, toen verwijderd vanwege prestatieproblemen. Sommigen hebben gereageerd op de Subreddit voor pc-gaming dat de software een deal-breaker is en dat ze wachten op een release op GOG, waar het DRM-vrij zal zijn.

Het is waarschijnlijk dat ze niet zo lang hoeven te wachten. De lijst met triple-A-games om Denuvo te verwijderen, groeit. De laatste was de Resident Evil 3 remake, die stilletjes de hield niet van beschermende toevoeging in oktober. Doom Eternal geadopteerd Denuvo anti-cheat een week, gaf het toen de hak de volgende, en Devil May Cry 5 ging Devil May Verwijderen Denuvo terug in februari, en dat is alles alleen dit jaar.

De Releasedatum Deathloop werd eerder deze week bevestigd op 21 mei 2021, na een vertraging in augustus. Het stijlvolle actie-avonturenspel zou een lanceringsgame worden voor de PlayStation 5, en blijf daar een jaar exclusief voor console voordat je naar de Xbox-serie X. Niet dat je daar strikt om hoeft te geven op pc, maar het is leuk om deze dingen te weten.

Als je Deathloop niet in actie hebt gezien, bekijk het dan:

We zullen zien hoe lang Denuvo het volhoudt op Deathloop in mei. Ondertussen is hier het beste cyberpunk-spellen, beste detectivespellen, en beste ruimtegames.

READ  Discord verbood meer dan 4 miljoen accounts in de eerste helft van 2020

Written By
More from Max Mcgee

BCCI ACU-team onderzoekt bevestigingspin Ravinder Dandiwal

De politie van Punjab arresteerde maandag Ravinder Dandiwal, die naar verluidt betrokken...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *