Hoogtepunten: consoles en games van de volgende generatie | Weekoverzicht

Heb je iets gemist of wil je alles geregeld hebben? We hebben voor je gemak een overzicht gemaakt van alle hoogtepunten van deze week!

Ubisoft verwijdert controversiële stemactrice uit Watch Dogs Legion

Ubisoft staat op het punt een controversiële stemactrice te verwijderen uit Watch Dogs Legion.

Het gaat over de Brits journalist Helen Lewis, die in twee verschillende in-game podcasts verschijnt. Ubisoft zegt dat het “op de hoogte is” van eerder gemaakte beledigende opmerkingen van de journalist over genderidentiteit.

lezen hier het volledige bericht.

Beoordeling: Assassin’s Creed Valhalla is met succes gesnoeid

Als je Origins en Odyssey leuk vond, dan word je geramd met Assassin’s Creed Valhalla. Valhalla is uit hetzelfde hout gesneden, maar weet de hoofd- en zijmissies veel beter te balanceren. Het brute gevechtssysteem en een aantal gloednieuwe nevenactiviteiten geven de game ook zijn eigen Viking-doel. Helaas heeft Valhalla wat technische gebreken, maar dat is (helaas) niets nieuws voor doorgewinterde Assassin’s Creed-fans.

lezen hier de volledige recensie.

Assassin's Creed Valhalla

Sony overwoog de prijs van PS5-games nog verder te verhogen

Sony zou naar verluidt hebben overwogen de adviesprijs van PlayStation 5-games nog verder te verhogen.

Volgens een rapport van Bloomberg hebben een aantal uitgevers gespeeld met het idee om de adviesprijs van PlayStation 5-games verder te verhogen. De adviesprijs bedraagt ​​momenteel 80 euro in Europa en 70 dollar in de VS.

lezen hier het volledige bericht.

PlayStation 5

Het PlayStation 5-ontwerp was in het begin nog groter

De PlayStation 5 was in de beginfase zelfs groter dan hij uiteindelijk werd. Dat onthult ontwerper Yujin Morisawa in een interview met The Washington Post.

READ  Square lanceert zijn website ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Tomb Raider en werpt 'franchise-aankondigingen' voor 2021 op

Veel gamers hebben al gereageerd op de grootte van de console, maar in eerste instantie had Morisawa hem nog groter getekend. “In eerste instantie wist ik niet wat ik kon verwachten. Ik wist dat hij groter moest worden omdat hij veel kracht heeft”, zegt hij. “Toen ik begon met tekenen, was het nog groter, ook al wist ik niet wat de ingenieurs ermee gingen doen. Het is best grappig, ze vertelden me dat het te groot was. Dus ik moest het een beetje kleiner maken. dan de eerste tekening.. “

lezen hier het volledige bericht.

PlayStation 5

Vergelijking toont verschil tussen Spider-Man op PS4 en PS5

Bekijk hieronder het verschil tussen de PS4- en PS5-versies van Marvel’s Spider-Man.

Door de openingsscènes van de PlayStation 5- en PlayStation 4-versies van Marvel’s Spider-Man naast elkaar te plaatsen, zijn beide games goed te vergelijken. Twitter-gebruiker Nibel vergeleek een aantal screenshots, het resultaat is hieronder te bekijken.

lezen hier het volledige bericht.

Spider Man

Speel Rocket League in 4K en 60 fps dankzij de update van de volgende generatie

Rocket League krijgt een update van de volgende generatie die de game zou moeten draaien met 4K en 60 fps op PlayStation 5 en 4K met 120 fps op Xbox Series X.

Dat heeft ontwikkelaar Psyonix aangekondigd in een bericht op de officiële website van de voetbalracehybride. De ontwikkelaar geeft aan dat er twee updates worden uitgebracht en de eerste zal tegelijkertijd met de nieuwe consoles verschijnen.

Bezitters van een Xbox Series X kunnen binnenkort racen in 4K en 120fps met HDR, terwijl Xbox Series S-gebruikers het moeten doen met 1080p, 120fps en HDR. Eigenaars van PlayStation 5 kunnen de game spelen in 4K en 60fps en HDR. Het bericht vertelt ons verder dat de laadtijden op alle consoles korter zullen zijn en dat het afspelen op gesplitst scherm een ​​stuk soepeler zou moeten zijn.

READ  Mexico overtreft het dodental van Covid-19 in Italië, omdat president Lopez Obrador zegt dat het virus "intensiteit verliest"

lezen hier het volledige bericht.

Rocket League luchtactie

Video’s van het roken van Xbox Series X-consoles zijn waarschijnlijk nep

Sommige van de video’s die online zijn verschenen met rook die uit een Xbox Series X komt, zijn waarschijnlijk nep.

Sinds de lancering zijn er verschillende video’s verschenen op plaatsen zoals Twitter en sociale media die rook laten zien uit de bovenkant van de console, waar het apparaat ventileert. Het is een opmerkelijke hoeveelheid rook.

Een Twitter-gebruiker genaamd Xbox Studio laat zien hoe deze video’s waarschijnlijk zijn gemaakt. Rook van een e-smoker wordt gebruikt om dit effect te creëren. Microsoft heeft op Twitter ook aangekondigd dat het niet de bedoeling is om damprook in de Xbox Series X te blazen.

lezen hier het volledige bericht.

Xbox-serie X

Lancering Xbox Series X / S is ‘de grootste Xbox-lancering ooit’

De lancering van de Xbox Series X en S is de grootste lancering in de geschiedenis van Xbox.

Dit zei Xbox-hoofd Phil Spencer via sociale media. “Bedankt voor het ondersteunen van de grootste lancering in de geschiedenis van Xbox. In 24 uur zijn er meer nieuwe consoles verkocht in meer landen dan ooit tevoren.”

Om hoeveel consoles het gaat, is nog niet bekend. Met name de Xbox Series X lijkt echter op de meeste plaatsen wereldwijd uitverkocht. Spencer vervolgde: “We werken samen met retailers om zo snel mogelijk nieuwe consoles te leveren. Je blijft ons laten zien dat de verbindende kracht van spelen belangrijker is dan ooit.”

lezen hier het volledige bericht.

xbox

Microsoft gaat geen cijfers delen van consoles die in de toekomst worden verkocht

Xbox-serie X

Take-Two geeft bijna een miljard dollar uit aan de acquisitie van Codemasters

Take-Two Interactive is van plan Codemasters te kopen en zal $ 994 miljoen of meer dan $ 840 miljoen uitgeven.

Dat heeft de eigenaar van Rockstar Games en 2K Games bekendgemaakt. Vorige week spraken zowel Take-Two als Codemasters al de intentie uit om het over te nemen, maar dat lijkt nu echt door te gaan.

lezen hier het volledige bericht.

Written By
More from Aubrey Mason

Google zegt dat er in 2021 ‘meer dan 100 games’ naar Stadia zullen komen

Nu de sluiting van Stadia Games en Entertainment Stadia op zijn minst...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *