Leaker plaatst Silent Hill-afbeeldingen die Konami niet wil dat je ziet

Drie verschillende uitgelekte Silent Hill-afbeeldingen van de Dusk Golem tonen een aantal vreemd uitziende rode kamers, een plakkerige, met notities omzoomde gang en een vrouwengezicht dat loslaat en een laken onder de huid onthult.

Drie verschillende gelekte afbeeldingen die zogenaamd in ontwikkeling zijn de stille heuvel Een spel waarin het gezicht van een vrouw loslaat om wat fysiologie te onthullen Intrige, een plakkerige gang vol briefjes met wat lijkt op een schoolmeisjesfiguur die daar staaten kruipeny rode kamer.
afbeelding: Konami / Dusk Golem / Silent Hill / Kotaku

Een leaker die bekend staat als gebruiker Dusk Golem heeft verschillende afbeeldingen van een zogenaamd in ontwikkeling zijnd project verkregen en gedeeld de stille heuvel De wedstrijd van donderdag. De schermen, geplaatst op het Twitter-account van Dusk Golem, duurden niet lang. Volgens de leaker is Konami te hulp geschoten om die beelden te verwijderen, al is de precieze reden hiervan op dit moment nog niet bekend.

Dusk Golem is een bekende leaker, die expliciete details over de games onthult voordat de studio’s ze aankondigen. Onthul het bijvoorbeeld Monster Hunter Rise Het zal draaien op RE. motor Terug in augustus 2020 voordat Capcom de volgende details bevestigde Nintendo Direct van september 2020. Hij kreeg er ook bericht van Resident Evil Village Bijna zeemeerminmonsters. Dus hoewel Dusk Golem een ​​bewezen staat van dienst lijkt te hebben, moet je alles wat hij zegt met een korreltje zout nemen. Dit is immers een lek, bovendien zijn de games die in ontwikkeling zijn aan verandering onderhevig. Als het spel blijft bestaan, ziet het er misschien niet zo uit – of lijkt het helemaal niet.

Uitgelekte Silent Hill-afbeelding van klimmer Dusk Golem.

gelekt de stille heuvel Een afbeelding van de Dusk Golem-spionagegadget die laat zien wat een smerige kamer vol dozen en afval lijkt te zijn, wat erop zou kunnen wijzen dat deze plek van een game-hoarder zou kunnen zijn.
afbeelding: Konami / Dusk Golem / Silent Hill / Kotaku

Op 12 mei heeft Dusk Golem getweet Vier foto’s van wat hij beweerde te zijn van een… de stille heuvel Spel Dit is momenteel in ontwikkeling. Hij zei dat de bron nieuw was, maar deze persoon gaf hem “meer dan genoeg bewijs” om te geloven De foto’s waren legitiem, hoewel er niets was Met Kotaku. Hij gaf ook enkele details over het project, waaronder blijkbaar mijn namen “Anita” en “Maya”, evenals een verwijzing naar sms-berichten. Dus, zoals elke leaker zou doen, plaatste Dusk Golem dit – alleen om de afbeeldingen te verbannen. Dan Nam het tijdperk reset Om te beweren dat Konami het verwijderingsverzoek heeft gestuurd.

Kotaku Contact opgenomen met Konami voor commentaar.

Silent Hill heeft een afbeelding van de Dusk Golem Sniper gelekt.

gelekt de stille heuvel Een afbeelding van het spionagegadget Dusk Golem waarop een meisje te zien is dat aan het einde van een zeer rode laan staat omringd door briefjes, wat erop kan duiden dat ze een centraal personage is in het verhaal van de game.
afbeelding: Konami / Dusk Golem / Silent Hill / Kotaku

Bij het bereiken van een reactie via e-mail, deelde Dusk Golem de foto’s met Kotaku Hij gaf meer informatie over het bericht dat hij ontving.

“Nooit eerder met iets anders dat ik over Konami heb gepost, voor de eerste keer voor mij,” zei Dusk Golem. “Ik denk dat ze het net hebben verwijderd omdat het een aantal verrassingen bederft, vooral als mensen weten wat dit project eigenlijk is (sorry, ik zal niet in details treden omdat het een soort spoiler is, ik denk dat het schadelijk zou zijn om er te zijn voor ontwikkelaars en gamers).”

Silent Hill heeft een afbeelding van de Dusk Golem Sniper gelekt.

gelekt de stille heuvel Foto van de Dusk Golem-spionagegadget met een overvolle tafel met papieren, kopjes en misschien zelfs een sigarettenkoker, die mogelijk iets onthult In-game tutorial of laadscherm.
afbeelding: Konami / Dusk Golem / Silent Hill / Kotaku

De populaire horrorserie, die in 1999 voor het eerst op het toneel verscheen, is nu tien jaar inactief, voor het laatst in 2012. Stilte stortbui heuvel. De franchise stond op het punt terug te komen op de rug creatief PT. Voordat het onofficieel uit de winkels werd gehaald. Deze foto’s, indien gerelateerd aan: de stille heuveleng. Er zijn er twee met een verzamelaarskamer vol dozen en afval, een andere staat in een paar plakkerige steegjes vol met bankbiljetten, en een andere met een vrouwengezicht dat naar achteren pelt om een ​​laken onder de huid te onthullen. Dusk Golem zei dat de beelden “een beetje achterhaald” zijn en beweerde dat het uit een gebouw in 2020 kwam en dat het project er nu “een beetje anders uit zou kunnen zien”. Je kunt ze hieronder bekijken.

Het is onduidelijk of het verwijderingsbericht dat Dusk Golem kreeg van Konami was. Het is mogelijk dat iemand zich voordoet als het bedrijf, wat afgelopen februari gebeurde toen iemand het deed Doen alsof je een Nintendo bent om de DMCA op YouTube te exploiteren Beleid. Dusk Golem zei dat hij de melding heeft gecontroleerd en er zeker van is dat deze rechtstreeks van Konami kwam.

Silent Hill heeft een afbeelding van de Dusk Golem Sniper gelekt.

gelekt de stille heuvel Foto van Dusk Climber Golem die dat laat zien Een onverzorgde slaapkamer bezaaid met dozen, boeken en afval, wat er weer op zou kunnen wijzen dat deze plek van enkele wildhoarders is.
afbeelding: Konami / Dusk Golem / Silent Hill / Kotaku

“De enige melding die ik kreeg was Twitter”, zei Dusk Golem. “Als iemand hen deed, deden ze hun huiswerk snel. Ik heb alles doorgenomen wat ik kon toen ik het zelf kreeg en het klopt allemaal.”

READ  Google ontwikkelt een AI die zowel schaken als Pac-Man kan leren
Written By
More from Lesley Curry
Maak het startscherm van uw iPhone ‘esthetisch’: hoe u nu uw app-pictogrammen in iOS 14 kunt wijzigen
U kunt nu het uiterlijk van uw app-pictogrammen wijzigen. Angela Lang /...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *