December 2020: releasedatums voor grote games voor PS5 / PS4, Xbox Series X / One, Switch en pc

Het is december, wat betekent dat we snel aan het einde van 2020 komen. Dat betekent echter niet dat er geen nieuwe games zijn om naar uit te kijken voordat het jaar voorbij is. Hoewel deze maand vrij licht is wat betreft nieuwe releases, komen er de komende weken nog steeds enkele opmerkelijke games naar PS5, Xbox Series X / S, pc, Switch en consoles van de laatste generatie.

De grootste release is ongetwijfeld de langverwachte (en lang uitgestelde) Cyberpunk 2077 van CD Projekt Red, die als eerste naar pc, Xbox One en PS4 komt met achterwaartse compatibiliteit voordat hij in 2021 op de next-gen consoles wordt uitgebracht. enige opmerkelijke game die deze maand uitkomt. Life Is Strange-ontwikkelaar Dontnod bracht begin deze maand zijn surrealistische thriller Twin Mirror uit, terwijl Ubisofts op Breath of the Wild geïnspireerde epische Immortals Fenyx Rising op 3 december arriveerde.

Er komen deze maand ook een aantal opwindende retro-releases uit. Nintendo heeft de allereerste Fire Emblem-game, Fire Emblem: Shadow Dragon & the Blade of Light, officieel gelokaliseerd voor Switch op 4 december, en Square Enix brengt later deze maand de eerste drie Final Fantasy Legend-games naar de hybride console in Collection of SaGa .

Dat zijn slechts een paar van de games die deze maand uitkomen. Je kunt de grootste game-releases van december 2020 voor elk platform hieronder zien, en zorg ervoor dat je bij GameSpot blijft als we onze zinnen zetten op 2021 en alle spannende games die het komende jaar komen.

Als je nog geen van de volgende generatie consoles hebt beveiligd, bekijk dan zeker onze handige pre-ordergidsen voor Xbox-serie X en PS5 voor de laatste aanvulling en beschikbaarheid.

Twin Mirror (PS4, Xbox One, pc) – 1 december

Dontnod, de studio achter de veelgeprezen Life Is Strange-serie, omarmt het surrealistische met zijn volgende onderneming, Twin Mirror – een door Twin Peaks geïnspireerde detective-thriller met onderzoeksjournalist Sam Higgs in de hoofdrol. Sam keert terug naar zijn geboorteplaats Basswood, West Virginia om de begrafenis van zijn goede vriend bij te wonen om erachter te komen dat de dingen niet zijn zoals ze lijken, en het is aan spelers om zowel de echte wereld als Sam’s ‘geestpaleis’ te verkennen om aanwijzingen te verzamelen en te ontdekken de waarheid.

Verder lezen:


Immortals Fenyx Rising (PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One, pc, Switch) – 3 december

Immortals Fenyx Rising, voorheen bekend als Gods & Monsters, is een open-wereld-epos doordrenkt van Griekse mythologie. Als de gelijknamige Fenyx zullen spelers de uitgestrekte Golden Isles verkennen – en dat is allemaal zo open vanaf het begin van het avontuur– en red vier goden van Typhon. Ubisoft heeft ook genoeg ondersteuning na de lancering gepland voor de game, waaronder drie DLC-uitbreidingen, waarvan er één is gebaseerd op de Chinese mythologie.

Verder lezen:


Cyberpunk 2077 (PS4, Xbox One, pc) – 10 december

Cyberpunk 2077 heeft lang op zich laten wachten en heeft dit jaar meerdere vertragingen opgelopen, maar het lijkt het wachten meer dan waard. De nieuwste RPG van CD Projekt Red ziet er net zo diep en boeiend uit als The Witcher 3 en neemt spelers mee naar de onderbuik van Night City, waar ze zullen proberen naam te maken als huursoldaat. EEN gratis upgrade van de volgende generatie want de game wordt volgend jaar uitgebracht, terwijl het volwaardige multiplayer-component zal op zijn vroegst in 2022 arriveren.

Verder lezen:


Volledig release-schema voor december

Datum van publicatieSpelPlatformen
1 decemberChronos: Before the AshesPS4, Xbox One, Switch, pc
Empire Of SinPS4, Xbox One, Switch, pc
Dubbele spiegelPS4, Xbox One, Switch, pc
2 decemberSam en Max redden de wereldSchakelaar, pc
3 decemberImmortals Fenyx RisingPS5, PS4, Xbox Series X / S, Xbox One, Switch, pc
4 decemberDragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age Definitive EditionPS4, Xbox One, pc
FIFA 21PS5, Xbox-serie X / S
Fire Emblem: Shadow Dragon & The Blade Of LightSchakelaar
Fitness Boksen 2: ritme en lichaamsbewegingSchakelaar
John Wick HexXbox One, Switch
Madden NFL 21PS5, Xbox-serie X / S
Roep van de zeeXbox-serie X / S, Xbox One, pc
8 decemberDoom EternalSchakelaar
Puyo Puyo Tetris 2PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One, Switch, pc
9 decemberGhostrunnerSchakelaar
11 decemberMedal of Honor: Above and BeyondPc
15 decemberVerzameling van SaGa: Final Fantasy LegendSchakelaar

De hier besproken producten zijn onafhankelijk gekozen door onze redactie. GameSpot kan een deel van de opbrengst krijgen als u iets koopt dat op onze site staat.

GameSpot kan een commissie krijgen uit winkelaanbiedingen.

Written By
More from Vanessa Hale

STALKER 2 biedt 4K-ondersteuning en Ray Tracing en komt op dag 1 naar Xbox Game Pass

STALKER 2-ontwikkelaar GSC Game World heeft aangekondigd dat de langverwachte release op...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *