Vandaag alleen bij Best Buy: bespaar $ 180 op een Dyson-vacuüm, $ 80 op een hoverboard en meer

Dit verhaal maakt deel uit van Kerstcadeaugids 2020, De cadeau-keuze van CNET met deskundig advies, recensies en aanbevelingen voor de nieuwste technische geschenken voor u en uw gezin.

Dit jaar is Black Friday een soort Groundhog Day, maar dan op een goede manier. Elke ochtend worden we wakker en ontdekken we dat er nog ergens een verkoop gaande is. Tegenwoordig is het het einde van de reeks dagelijkse flash-verkopen van Best Buy die een week duren, waarin elke dag zich op een andere categorie concentreerde. In de afgelopen dagen hebben we dealdagen gezien die gewijd waren aan apparaten, tv’s en slimme apparaten. Ik kan het thema vandaag niet onderscheiden – het omvat stofzuigers, aerogardens en hoverboards – maar zoals altijd duurt het slechts 12 uur, van 10.00 uur tot 22.00 uur PT.

Over het algemeen waren de deals die we de afgelopen week van Best Buy hebben gezien niet zo overtuigend als wat we zagen tijdens de beste Black Friday-uitverkopen van november, maar dit is nog steeds een kans om wat geld te besparen als je te traag was om de trigger vorige maand. Hier zijn enkele van de beste deals die we vandaag bij Best Buy hebben gevonden.

AeroGarden

De binnentuinen van Aerogarden maken het gemakkelijk om kruiden, groenten en bloemen te kweken onder een rij LED-groeilampen. Deze Harvest Elite Slim heeft sleuven voor zes pods die zich uitstrekken tot in een roestvrijstalen bodemvrije basis en worden gevoed door een 20 watt groeilicht boven je hoofd. Hij is slechts 15 centimeter lang, dus je kunt hem op de meeste tafels of toonbanken plaatsen, en hij wordt geleverd met zes bloempods voor beginners.

Hover-1

Ze zweven niet echt, maar hoverboards zijn een leuke manier om rond te ritsen voor zowel kinderen als volwassenen. De Hover-1 Superfly kost regelmatig $ 200 en is onlangs op Best Buy verkocht voor $ 140, dus deze prijs van $ 120 is een behoorlijk goede deal. Het beschikt over dubbele motoren van 200 watt, een maximale snelheid van 7 mph en kan tegen een lading 10 kilometer rijden.

Zon Joe

Bespaar $ 60 op Sun Joe’s SPX2003 elektrische hogedrukreiniger. Het beschikt over een maximale druk van 2.000 psi, een 13-amp motor en drie verwisselbare, snelkoppelbare spuittips die u een strak gerichte straal van “nul procent” geven, 15% of 40%. Het maakt verbinding met een met staal versterkte slang van 20 voet en een netsnoer van 9 meter.


Het deal-team van CNET speurt het web af voor geweldige deals voor technische producten en nog veel meer. Vind meer geweldige aankopen op de CNET Deals-pagina en bekijk onze CNET Coupons-pagina voor de nieuwste promotiecodes van Beste koop, Walmart, Amazon en meer. Vragen over de Cheapskate-blog? Vind de antwoorden op onze FAQ pagina.

READ  Als uw Cyberpunk 2077-opslagbestand te groot wordt, kan het beschadigd raken
Written By
More from Lesley Curry

De beste deals: deals voor games en tech (week 35)

PlayStation Plus met aanzienlijke korting! Sony heeft momenteel een echte megadeal. Als...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *