Deze pc-games zullen binnenkort ray tracing ontvangen van NVIDIA

NVIDIA heeft aangekondigd welke games binnenkort ‘ray tracing’ of DLSS kunnen gebruiken. Ray tracing is een verzamelnaam voor verschillende renderingtechnieken waarmee belichting in 3D-omgevingen fotorealistisch kan worden nagebootst. Onderstaande games maken daarom binnenkort gebruik van deze technologie.

World of Warcraft: Shadowlands

Fans wachten met spanning op de release van de nieuwe uitbreiding van World of Warcraft. De uitbreiding is al een keer uitgesteld, van eind oktober tot eind november 2020, maar het gaat echt snel gebeuren. Shadowlands is een enorme uitbreiding waarin ray tracing goed van pas zal komen. Het poetsen van de game is nog in volle gang, tot die tijd moeten fans het doen met de prepatch, teasers en trailers.

Call of Duty: Black Ops Cold War

De nieuwe, langverwachte game uit de Black Ops-serie is eindelijk hier. Met Call Of Duty: Black Ops Cold War stort de serie zich in een ander tijdperk en volgt de historische tijdlijn. Zo verschenen bijvoorbeeld eerdere games die plaatsvonden tijdens de Tweede Wereldoorlog en tijdens de Eerste Wereldoorlog. Het ray tracing-principe is niet nieuw in Call of Duty Games.

Alles wat je moet weten over de nieuwe Ruined King van Riot Games

Mount & Blade II: Bannerlord

Deze game bestaat al heel lang, maar krijgt nu ray tracing-ondersteuning op de pc. Dit zeer realistische middeleeuwse ‘Castle Siege’-spel zag er al redelijk goed uit. Ook al zijn de graphics niet altijd hetzelfde, van gepixelde hoofden tot vreemd uitziende lichamen. Raytracing zorgt er echter voor dat het spel er realistischer uitziet, met meer schaduwen en reflectie.

READ  RGV deelt foto van Pawan Kalyan en Chiranjeevi's lookalikes: Mega-fans woedend, Nandamuri-fans geamuseerd

Cyberpunk 2077

Dit is misschien wel de meest verwachte game van 2020: Cyberpunk 2077, afkomstig van CD Projekt Red (makers van The Witcher 3). Deze maker is bekend met ray tracing, wat we kennen van The Witcher 3: Wild Hunt, ooit uitgeroepen tot Game of the Year. Cyberpunk 2077 speelt zich af in een futuristische stad en haar buitenwijken. De game heeft een enorme open wereld die je zelf kunt ontdekken, precies waar de maker bekend om staat. De release staat (hopelijk nu zeker) gepland voor 10 december 2020.

Watch Dogs: Legion

De laatste game op deze lijst waarvan we weten dat hij ray tracing krijgt / heeft is Watch Dogs: Legion, een game waarin alles in de open wereld gehackt kan worden. De trailer die een paar maanden geleden online kwam, is veelbelovend. Maar voordat we aan de slag gaan: de eerste Watch Dogs-game viel erg tegen onder spelers en recensenten. De game is al uit (vanaf 29 oktober 2020), dus je kunt nu al in deze majestueuze futuristische game duiken met ray tracing.

Written By
More from Aubrey Mason

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *