Delhi sportschool werkt in het geheim; politie-inval, boekeigenaar wegens overtreding

gym

Pxhere

Fitness is goed, maar het is niet goed om de veiligheidsregels van de overheid te overtreden om fit te blijven. Overenthousiaste groep jongeren werd in het geheim betrapt tijdens het sporten in de sportschool in Delhi in een tijd waarin het centrum of een deelstaatregering de heropening van gymzalen niet heeft toegestaan. De regering van Delhi heeft sportscholen en zwembaden ten strengste verboden, ook al zijn verschillende ontspanningen aangekondigd als onderdeel van Unlock India. Zwembaden en sportscholen worden beschouwd als gebieden met een hoog risico voor de verspreiding van het coronavirus, dat in India in recordaantallen is gestegen.

Sportschool binnengevallen, eigenaar geboekt

Sportschool

Wallpaperflare

De lokale politie in Delhi kreeg een tip over de geheime operatie van de sportschool in het Shivpuri-gebied. De politie deed een inval en ontdekte dat de luik van de sportschool half open was terwijl er minstens 10 personen binnen aan het trainen waren. De politie hield ze allemaal vast samen met de eigenaar van de sportschool, de trainer die de personen begeleidt bij hun training.

Volgens berichten in de media waren drie van de gedetailleerde verdachten vrouwen en waren ze stamgasten in de sportschool. De politie heeft de eigenaar van de sportschool, geïdentificeerd als Raheesh, geboekt onder sectie 188 – een overtreding van overheidsopdrachten. De andere mensen die in de reguliere sportschool trainden, droegen geen gezichtsmaskers en er werden challans uitgereikt voor overtreding van COVID-19.

READ  De ontwikkelaar die het minst geliefd is op Steam, heeft misschien het punt van toegeeflijke moderatie bereikt

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *