Dell introduceert XPS 13 en XPS 13 2-in-1 laptops

Dell introduceert XPS 13 en XPS 13 2-in-1 laptops

Dell introduceerde de nieuwe 2-in-1 laptop XPS 13 en XPS 13. De XPS 13 is volgens Dell volledig opnieuw ontworpen. Daarnaast introduceert het bedrijf een geheel nieuwe vormfactor met de 2-in-1 XPS 13. Beide machines worden aangedreven door de nieuwste 12e generatie Intel Core-processors.

De XPS 13 is dunner, lichter en compacter, inclusief prestaties en een goede batterijduur. Daarnaast zorgt de laptop voor een goede audio-ervaring.

In tegenstelling tot de XPS 13 Plus, die veel nadruk legt op prestaties, is de nieuwe XPS 13 van Dell ontworpen voor diegenen die mobiliteit voorop stellen. Qua ontwerp heeft de nieuwe XPS 13 een frisse look gekregen in zowel kleur- als materiaalopties en biedt hij een traditionele XPS-interface-ervaring.

XPS 13 is per direct beschikbaar.

De XPS 13 2-in-1 is ideaal voor gebruikers die waarde hechten aan veelzijdigheid, zoals studenten en zakenmensen. Het toestel zorgt ervoor dat je naadloos kunt switchen tussen werk, studie en entertainment. Het is de eerste XPS die 5G-connectiviteit biedt, waardoor downloaden via het mobiele netwerk sneller gaat en een snelle verbinding biedt, ongeacht de locatie. XPS Folio en XPS Stylus kunnen met een laptop worden gekocht.

De XPS 13 2-in-1 zal later deze zomer beschikbaar zijn. Dell stuurt u op een later tijdstip meer informatie over beschikbaarheid en prijzen.

READ  Zo speel je muziek af zonder internet

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *