Hoe te downloaden en wat is er nieuw

pubg mobielEn, zoals altijd, volg de gebruikelijke procedure voor het vrijgeven van een bètaversie van aankomende updates voor spelers om de gameplay-ervaring te vergemakkelijken en eventuele bugs op te lossen, die spelers gewoonlijk ontdekken en rapporteren tijdens deze bètafase. De huidige bètaversie is voor PUBG Mobile 2.1-update Die binnenkort in de komende weken zal verschijnen.

PUBG Mobile 2.1 Beta-versie update patch-opmerkingen

Elke game die een nieuwe versie uitbrengt, moet ook een bètaversie uitbrengen, die de beschikbaarheid van nieuwe functies aangeeft. Als gevolg hiervan moeten ontwikkelaars de game testen via Beta Testing om er zeker van te zijn dat er geen bugs, glitches of andere problemen zijn. Dit zijn dingen die de spelmakers niet willen omwille van het plezier van de spelspelers.

Spelers kijken uit naar deze PUBG Mobile-bèta, vooral in versie 2.1, omdat er grote upgrades zullen zijn. Daarom zullen we deze keer enkele van de nieuwe functies in versie 2.1 bespreken.

1. Update Livik na

De Livik-kaart Het heeft de afgelopen maanden ingrijpende en merkbare veranderingen ondergaan. Het is van een bètakaart naar een officiële kaart gegaan na bijna twee jaar in de vorige staat. Steden en plaatsen op de kaart zijn veranderd, omdat gebouwen in een verwoeste staat verkeren vanwege een landgebeurtenis in Lévik.

Afbeelding via Reddit

De post-modus Het werd ook geïntroduceerd, samen met verschillende functies zoals dagvaarding, kabelbanen en nieuwe en samengestelde geweervizieren. In deze proefversie zal het een bestand bevatten radar toren en Halve vrachtwagen Onder andere niet bekendgemaakte wijzigingen.

2. Andere toevoegingen aan Cheer Park

In de laatste update is een bestand . uitgebracht park aangeven Het heeft een enorme verandering ondergaan waardoor het is uitgegroeid tot een veel modernere, interactievere en veel grotere kaart met behoud van zijn oorspronkelijke bedoelingen.

park aangeven
Afbeelding via NaturalYT

In deze bètaversie zal het meer veranderingen bevatten, rekening houdend met spelers en entertainmentvereisten. Er zal bijvoorbeeld een nieuwe schietbaan zijn die is bedoeld voor sluipschuttertraining, waar spelers hun vaardigheden op lange afstand kunnen testen. Het zal ook spelerstatistieken weergeven in de trainingsmodus.

READ  Komisch point-and-click-avontuur There Is No Game: Wrong Dimension vandaag beschikbaar op mobiel | Lidwoord

3. Nieuw weersysteem

Het nieuwe weersysteem geeft het nieuw gemaakte zonsondergangweer weer, in tegenstelling tot het weer dat al bestaat. Het nieuwe tafereel zal helderder en levendiger zijn met de zon aan de horizon en het zal een prachtig uitzicht bieden zonder tegelijkertijd het zicht te schaden.

Er zal ook een Aurora-weer worden getoond, vergelijkbaar met de nachtmodus die in het verleden in de game zat, maar de nieuwe Twilight-modus zal daar een veel lichtere versie van zijn. Het zal dicht bij de middernachtzon verschijnen, of het nu in Noord-Europa en Amerika is, zoals: Alaska, IJsland En de Noorwegen.

Hoe PUBG Mobile 2.1 bètaversie APK op Android te downloaden

Volg de gegeven stappen om de proefversie te downloaden:

  • Open de PUBG Mobile-app.
  • Ga naar het tabblad evenementen.
  • ga naar de bèta-uitnodigingssectie
  • Het zal u doorverwijzen naar een website die een pictogram en een link genereert.
  • Gebruik de link om de proefversie te downloaden.
  • Voer de gegenereerde code in om u te registreren als bètatester.

Of u kunt het eenvoudig downloaden door op de juiste link hieronder te klikken

Hoe PUBG Mobile 2.1-proefversie voor iOS te downloaden

Om de iOS-versie te downloaden, volgt u gewoon de gegeven stappen voor de Android-versie van uw iOS-apparaat. Of u kunt klikken op deze link. Opgemerkt moet worden dat de iOS-bètaservers mogelijk nog niet klaar zijn en dat het enige tijd kan duren voordat ze volledig operationeel zijn.

conclusie

De bètaversie speelt een belangrijke rol om de komende updates soepel en vrij van bugs en glitches te laten verlopen. Feedback van spelers is cruciaal, en de ontwikkelaars van PUBG Mobile zullen dat zeker in gedachten houden door rekening te houden met hun mening bij het uitvoeren van bètatestservers.

READ  2015-2025 IOS Mobile Game Behandel marktrapportanalyse door verschillende diensten, aanbiedingen, platforms, aanzienlijke groei 2026 | Mad Catz, Sony, MOGA, 8Bitdo

Ben je enthousiast over het nieuwe merk 2.1 Bètaversie bijwerken in pubg mobiel? Laat het ons weten in de comments hieronder.

Doe mee voor meer nieuws en updates over mobiel gamen WhatsApp-groepEn de Telegram groepEn de of Dienaar van onenigheid. Volg ons ook Google NieuwsEn de InstagramEn de Twitter Voor snelle updates.

Written By
More from Eda Greene
Apps downloaden op Huawei-telefoons zonder Google Play Store
Zoals de meesten van jullie inmiddels weten, is Huawei enige tijd geleden...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *