“De handen die je in liefde opsteekt, zijn mijn kracht:” Amitabh Bachchan, COVID-19 Positive, schrijft voor zijn fans

Amitabh Bachchan heeft deze afbeelding gedeeld. (hoffelijkheid: amitabhbachchan )

Hoogtepunten

  • Big B plaatste een throwback-foto van zijn meet & greet-sessie met fans
  • Alle vier bungalows van Big B zijn verzegeld door BMC
  • De Bachchans worden momenteel opgenomen in het Nanavati-ziekenhuis in Mumbai

New Delhi:

Amitabh Bachchan, die momenteel wordt behandeld voor COVID-19 in het Nanavati-ziekenhuis in Mumbai, samen met zijn acteurzoon Abhishek en zijn schoondochter Aishwarya Rai Bachchan, bedankt zijn fans – één tweet per dag. Op vrijdagavond deelde de Bollywood-veteraan throwback-foto’s van zijn meet & greet-sessie met zijn fans buiten zijn huis en hij schreef: “De handen die je in liefde en steun opsteekt, zijn mijn kracht … Dit zal ik nooit toelaten om verdwijnen uit mijn systeem. Dus help me God. ” De schoondochter van Big B, de coronavirus-positieve Aishwarya Rai Bachchan, die eerder in huis was, werd vorige week naar het ziekenhuis overgebracht. De vrouw van Amitabh Bachchan, Jaya Bachchan, testte negatief.

Lees de tweet van Amitabh Bachchan hier:

Donderdag waren er verschillende nieuwsberichten waarin stond dat de 77-jarige acteur negatief testte op COVID-19. De acteur noemde de rapporten echter ‘onjuist, onverantwoordelijk, nep en een onverbeterlijke leugen’ in zijn tweet.

Amitabh Bachchan heeft actief updates en berichten op sociale media gedeeld. De acteur bedankte zijn fans en weldoeners voor hun bezorgdheid in meerdere berichten. Big B deelde een aparte post en bedankte de medische staf en de gezondheidswerkers. Hier zijn enkele tweets die de acteur heeft gedeeld:

Ondertussen zijn alle vier bungalows van de heer Bachchan – Pratiksha, Janak, Vatsa en Jalsa (waar de acteur met zijn gezin woont) – afgesloten door de Brihanmumbai Municipal Corporation (BMC). Afgezien van de eigendommen van Bachchans, is de bungalow van actrice Rekha ook verzegeld door de BMC nadat haar beveiligingspersoneel was besmet. Acteur Aamir Khan en producenten Karan Johar en Boney Kapoor hebben eerder aangekondigd dat leden van hun personeel positief hebben getest. Verschillende tv-sterren hebben onlangs aangekondigd dat ze het virus ook hebben gekregen.

READ  Favoriete hoes voor het grotere titelspel

Written By
More from Max Mcgee

Waar u zich kunt aanmelden voor Preorderinformatie voor Xbox Series X

Het heeft lang geduurd, maar voorbestellingen van de Xbox Series X zullen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *