Demon Slayer voor PS5 en Xbox Series X onthuld | S, PS4, Xbox One en pc Nieuw versus gameplay

Nieuws

Sega Asia heeft een nieuwe gameplay geïntroduceerd voor de aankomende actiegame Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles.

Sega Azië wordt vandaag gehost Live uitzending Introductie van nieuwe gameplay voor de aankomende actiegame Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles.

De gameplay bevat een battle against-modus waarin het tag-team van Tanjiro en Nzuku Kamado het opnemen tegen Jyo Tomioka en Shinobu Kocho.

Je kunt het hieronder bekijken.

Als je meer wilt zien Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles, kun je genieten van trailers met Tanjiro Kamado en Nezuko, Zenitsu en Inosuke trailers, één voor Jyo Tomioka, drie met Sakunji Orokodaki, Makumo en Sabito, de trailer die Shinobu Kocho onthult, en de trailer met Kyogoro Ringoku, waarvan er één zich richt op Tanjiro Kamado in Kajura Hin-vorm, de ene toont personagekopieën van de Demon Slayer Academy en de andere toont een tweede batch van dezelfde groep.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – Hinokami Chronicles wordt op 14 oktober gelanceerd in Japan en Azië op PS5 en Xbox Series X | S, PS4, Xbox One en pc. De westerse release werd gisteren aangekondigd en komt een dag later, op 15 oktober.

De originele titel is Kimetsu no Yaiba: Hinokami Keppu Tan, en is in ontwikkeling bij de bekende ontwikkelaar CyberConnect2, die zeker wordt gebruikt om games te ontwikkelen op basis van de bekende animatie.

READ  Xbox Black Friday-deals verlagen de prijzen voor Game Pass Ultimate en controllers

Written By
More from Vanessa Hale

Pre-order Xbox Series X en Xbox Series S vanaf dinsdag 22 september

Op 10 november begint een nieuwe generatie console-gaming. Xbox-serie X en Xbox-serie...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *