Sommige fysieke bezitters van Advanced Warfare hebben problemen met het inwisselen van hun gouden punten

Sommige fysieke bezitters van Advanced Warfare hebben problemen met het inwisselen van hun gouden punten
Afbeelding: Nintendo

In 2022, met nog iets meer dan een maand te gaan tot de geplande release van Advance Wars 1 + 2: Re-Boot Camp op Switch, heeft Nintendo de game voor onbepaalde tijd uitgesteld als reactie op de Russische invasie van Oekraïne.

Spring naar april 2023 en de game komt eindelijk uit, hoewel dat een vertraging lijkt te zijn misschien Het had een ongelukkig effect op het vermogen van gebruikers om My Nintendo Gold Points in te wisselen. Dat meldt de Australische website Voksresulteert een poging om punten in te wisselen in een foutcode die aangeeft “Je kunt geen My Nintendo-punten verzamelen voor dit programma vanwege de vervaldatum”.

Naast het bovenstaande kunnen gebruikers in reddit Ze beweren ook dat ze hun gouden punten niet kunnen inwisselen vanwege de vervalperiode. Hoewel de meeste van hen in Australië lijken te zijn gevestigd, zijn er voorbeelden in andere regio’s.

Elders probeerde een van onze schrijvers echter punten in te wisselen en slaagde daar ook in door 80 gouden punten te krijgen van een fysiek exemplaar van Advance Wars 1 + 2.

My Nintendo Gold-punten
Foto: Nintendo Live

Dus wat is hier precies aan de hand? Nou, zoals Nintendo zelf zei via Officiële ondersteuningspaginaGouden punten moeten binnen worden geclaimd Twee jaar Vanaf de oorspronkelijke releasedatum van de game “in Europa en Zuid-Afrika, maar andere landen moeten worden vervangen” binnen Een jaar vanaf de oorspronkelijke releasedatum van het spel”.

READ  De komende Genshin Impact-banners zullen de favorieten Xiao en Ganyu . terugbrengen

Het is dus volkomen aannemelijk dat bepaalde batches van de fysieke release zijn gemaakt vóór de oorspronkelijke releasedatum van april 2022, wat betekent dat de inwisselperiode van dit jaar is verstreken. Dit is natuurlijk slechts een gok van onze kant en is op dit moment niet bevestigd.

We zullen meer testen aan onze kant doen en zullen zo snel mogelijk een update geven.

Is het je gelukt om de gouden punten van je exemplaar van Advance Wars 1 + 2: Re-boot Camp in te wisselen? Laat het ons weten met een reactie hieronder.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *