Nvidia’s oogcontact-AI is de engste update tot nu toe

Nvidia’s oogcontact-AI is de engste update tot nu toe

Nvidia heeft zijn meest verontrustende AI-software tot nu toe uitgebracht. In de nieuwste update van de Nvidia Broadcast-app is een nieuwe camerafunctie toegevoegd om live-uitzendingen zo aan te passen dat het lijkt alsof er altijd iemand in de camera kijkt, zelfs als dat niet het geval is. Het is een zenuwslopende functie die me deed schreeuwen en schreeuwen toen ik het voor het eerst in realtime zag.

Bekend als Eye Contact, debuteerde de functie eerder deze maand met de naam Onderdeel van patch 1.4 voor Nvidia BroadcastVideo-optimalisatiesoftware voor live-uitzendingen en videoconferenties. Nvidia zei in een blogpost dat Eye Contact bedoeld is voor makers van inhoud die altijd oogcontact met de camera willen houden, zelfs als ze bijvoorbeeld naar notities of off-screen tekst kijken. Nu hij een paar weken out is, hebben we een beter idee van wat hij zou kunnen doen.

Het is een interessante weergave van de functie Geplaatst op TwitterJe kunt scènes bekijken van Jurassic Park Gemonteerd met oogcontact zodat de acteurs altijd (meestal) in de camera kijken. Het is raar en apart! Misschien zelfs als je de film nog nooit hebt gezien! Het is alsof de persoon te veel bezig was met het al dan niet zijn hij zou Ze doen dit zodat ze niet stoppen om na te denken of ze dat wel zijn zou moeten

Ik stapte over op een videogesprek met een collega van Polygon om Eye Contact zelf in actie te zien. Het voelde raar, ook al keek ik de hele tijd naar mijn collega. Ik denk dat het deels komt doordat volledig ononderbroken oogcontact niet natuurlijk of natuurlijk aanvoelt als je een informeel gesprek voert. Ook is de software niet perfect – Nvidia zegt dat het in bèta is – dus op sommige punten draaide het zijn hoofd en keek opzij, terwijl zijn ogen weer recht in de camera staarden; Het zag eruit als een bezeten personage uit een horrorfilm.

READ  Klassieke BlackBerry-toestellen werken op 4 januari niet meer: ​​NPR

Oogcontact is een ander voorbeeld van hoe AI gemakkelijk bruikbaar wordt voor alledaagse consumenten. ChatGPT, dat voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt Apps zoals het schrijven van artikelen, een sensatie van de ene op de andere dag vanwege de natuurlijke taalproductie. Andere software zoals DALL-E, Midjourney en Free AI Art Generator worden gebruikt om memes te maken en maak de look opnieuw Sommige regisseursfilms.

Als je ook de zwarte magie van AI wilt gebruiken, hoef je alleen maar Nvidia Broadcast te downloaden – hoewel je computer bepaalde hardware nodig heeft om te werken, waaronder een Nvidia GeForce RTX grafische kaart; U kunt een bestand bekijken Volledige systeemvereisten hier.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *