Microsoft Flight Simulator krijgt competitieve multiplayer-races

Andere spelers hebben altijd een groot aandeel gehad in de enorme simulatie van het luchtruim van Microsoft Flight Simulator, maar dit najaar wordt het alleen maar donkerder. Microsoft is een samenwerking aangegaan met de Reno Air Racing Association om populaire high-speed city air racing toe te voegen aan Flight Simulator in een uitbreiding die gepland staat voor dit najaar.

De Reno Air Races-uitbreiding zal in feite competitieve multiplayer-races toevoegen aan het simulatiespel. Hiermee kunnen spelers deelnemen aan en deelnemen aan de Stihl National Air Racing Championships in Reno, Nevada. Deze vliegtuigen zijn voorzien van racevliegtuigen die vliegen met snelheden tot 500 mph op slechts 50 – 250 voet boven de grond.

Hoofd vluchtsimulator Jörg Neumann zegt: Reno Air Races is de eerste grote uitbreiding van Microsoft Flight Simulator en zal een verscheidenheid aan snelle racevliegtuigen bevatten. Je kunt het tegen je vrienden opnemen en met piloten van overal ter wereld. De releasedatum voor de Reno Air Races-uitbreiding is nog niet bekendgemaakt, maar deze zal ergens dit najaar uitkomen.

Dat is natuurlijk niet alles op weg naar Flight Simulator. De zesde wereldwijde update, met aandacht voor de regio Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, komt op 7 september aan. Deze update voegt 100 handgemaakte nuttige punten toe en enkele nieuwe verbeterde luchthavens, waaronder Stuttgart en St. Gallen.

Zoals gewoonlijk vind je hier ook een nieuwe reeks bush-trektochten, afdalingsuitdagingen en excursies die je door de prachtige Alpenlanden voeren.

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “Microsoft Flight Simulator krijgt competitieve multiplayer-races,” “type”: “news”, “category”: “microsoft-flight-simulator” ” }, ” gebruiker”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “Microsoft”, “genre”: “Simulatie”, “title”: “Microsoft Flight Simulator”, “genres”:[“Simulation”]}}}}

READ  De 10 beste pc-games in de open wereld, gerangschikt

Written By
More from Max Mcgee

Raghava Lawrence bidt voor het snelle herstel van SP Balasubrahmanyam, deelt foto’s van SPB die voedsel voor wezen serveert

Raghava Lawrence heeft, net als honderden beroemdheden, gebeden voor het snelle herstel...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *