Destiny 2 Gamemaster reageert op klachten over vermoeidheid van spelers

Destiny 2 Gamemaster reageert op klachten over vermoeidheid van spelers

De inbraakactiviteiten dit seizoen zijn niet slecht, maar iedereen wordt het beu om de activiteit honderden keren te doen. (Afbeelding tegoed: Bungie)

Toen mijn collega en mede-Destiny 2-veteraan Phil Savage Boeken over burn-out Eerder deze week gooide ik bijna mijn hoofd leeg. Phil wees erop dat de Destiny 2-gemeenschap het meest irritant is tijdens het laatste seizoen van elk jaar, wanneer datzelfde beetje slijpen echt bijt. Maar hij merkte ook op dat mensen deze keer het huidige model lijken te zijn ontgroeid, dat de neiging heeft om geheimen en grote verrassingen te missen, en dat het probleem waarschijnlijk erger wordt voordat het beter wordt.

Eerlijk gezegd is de humeurige muziek rond Destiny 2 in de loop van 2022 steeds bozer geworden naarmate de gloed van de uitstekende campagne van The Witch Queen is vervaagd. Afgezien van de verdorvenheid van het maken van bijna gelijkwaardige beklimmingen in kracht elk kwartaal, zijn de basisafspeellijsten ook ongelooflijk verouderd. Met name PvP lijkt een constant vuur van klachten te zijn over het gebrek aan kaarten, de waargenomen onrechtvaardigheid van SBMM en het onaangename “luchtgebeurtenis” -systeem dat Bungie verbijsterend toegewijd blijft om werk gedaan te krijgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *