Destiny 2 Guardian Rank-eindspel-speurtochten zouden met terugwerkende kracht in de hotfix moeten zijn

Destiny 2 Guardian Rank-eindspel-speurtochten zouden met terugwerkende kracht in de hotfix moeten zijn

Volgens Bungie zullen Destiny 2 Guardian Rank-doelen voor single raid-, master- en dungeon-content vanaf volgende week met terugwerkende kracht worden toegepast. dit betekent Lot 2 Spelers die op enig moment in het verleden vooruitgang hebben geboekt in de richting van deze Guardian Rank-doelen, zien dit nu meetellen voor hun Destiny 2 Guardian-rangen. De revisie zal Guardians zeker plezieren die hard hebben gewerkt aan solo-kerkercontent of het voltooien van Master-raids, omdat ze niet helemaal opnieuw hoeven te beginnen om die activiteiten te laten meetellen voor hun rang in Bungie’s populaire first-person shooter.

“Dungeon/Raid Solo en Master voltooiing is niet bedoeld met terugwerkende kracht naar Guardian Rank 11! We hebben hiervoor een oplossing in onze mid-season update die momenteel gepland staat voor volgende week. Het zal met terugwerkende kracht zijn, dus je hoeft het doel niet te voltooien weer’, een tweet van het Destiny-team 2, het officiële Twitter-account voor Bungie’s Destiny 2-communitybeheer.

Het team voegt in een volgende tweet meer details toe om uit te leggen hoe spelers eer kunnen claimen voor eerder voltooide doelen. “Zorg er wel voor dat je de overwinning claimt om je Solo/Masters te voltooien wanneer je de update start”, luidde de vervolg-tweet.

Geïntroduceerd met Lightfall, geven Guardian Ranks een visueel voortgangsnummer aan andere spelers, wat bedoeld is om te pronken met de toewijding en ervaring van de Guardian met de multiplayer van het spel. Spelers moeten een reeks van steeds moeilijker wordende doelstellingen voltooien om hogerop te komen, en in de top 12 om duidelijke beheersing van het spel te tonen.

READ  PC-basketbal heren splitst twee wedstrijden | sport-

Het officiële Twitter-account van Bungie Help heeft ook wijzigingen in de Guardian Rank aangekondigd, die het team al heeft doorgevoerd. Deze doelen zijn nu ingesteld op:

  • Legendapunten: 115.000 (was 130.000)
  • Nachtscore: 180.000 (was 200.000)
  • Topscorer: 210.000 (was 230.000)

Het ontwikkelingsteam heeft ook de Lake of Shadows-hitscore-vermenigvuldiger van de game verhoogd naar 1,0x, waardoor het gemakkelijker wordt om de scoredrempel te bereiken die nodig is om deze doelstellingen te behalen.

YouTube-miniatuur

Bungee-tweet Wat betreft aanvragen met terugwerkende kracht, werd er niet gezegd wanneer de update volgende week precies zal plaatsvinden. Dergelijke grote uitbetalingen vinden echter vaak plaats als onderdeel van de wekelijkse game-reset, die op dinsdag plaatsvindt. In een recente post als onderdeel van deze Week at Bungie-blogserie, kondigde Bungie ook verschillende andere veranderingen aan halverwege het seizoen, waaronder verbeteringen aan enkele elementaire wapens en wapenstijlen, evenals wijzigingen aan verschillende exotische wapens.

Als je Master raid-inhoud of solo-kerkers wilt voltooien om je Guardian-rating te verhogen, wil je onze Destiny 2 Spire of the Watcher-kerkergids en onze Destiny 2 Root of Nightmares raid-gids zien voor inzichten die je zullen helpen overwinnen deze ultieme activiteiten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *