Destiny 2 Lightfall Dungeon Key bevestigt dat er nieuwe endgame-activiteiten worden gelanceerd in seizoenen 21 en 23

Destiny 2 Lightfall Dungeon Key bevestigt dat er nieuwe endgame-activiteiten worden gelanceerd in seizoenen 21 en 23

gepubliceerd: 2023-02-28 T00:07:30

bijgewerkt: 2023-02-28 T00:07:30

Bungie heeft bevestigd dat de betaalde Dungeon Key terugkeert naar Destiny 2 in de Lightfall-uitbreiding, met hoogwaardige activiteiten die terugkeren in seizoen 21 en seizoen 23.

Lightfall nadert de horizon en spelers van Destiny 2 kunnen de hype rond de nieuwste uitbreiding niet bedwingen. Bungie geeft spelers langzaamaan informatie over de nieuwste toevoeging aan het spel. We hebben geleidelijk details ontvangen over locatie, vijanden en een nieuwe Darkness-subklasse om in Lightfall te vallen.

Zoals Bungie onlangs onthulde Hun website voor Lightfall Die Dungeon Key keert terug naar het spel. De Dungeon Key is een betaalde pas waarmee spelers gedurende een bepaald jaar verschillende versies van Bungie’s dungeons kunnen betreden.

Artikel gaat verder na aankondiging

The Dungeon Key werd oorspronkelijk uitgebracht met de Witch Queen’s Season of the Haunted-uitbreiding in 2022. Met deze pas kregen spelers toegang tot zowel Duality als de Spire of the Watcher, en Dungeons werden uitgebracht in respectievelijk seizoen 17 en 19. Tegen een kostprijs van 2.000 zilver (ongeveer $ 20 USD), werden veel spelers aanvankelijk verscheurd door een Dungeon Key te moeten uitgeven terwijl ze al seizoenspassen hadden gekocht.

De locatie van de waterval van het lot 2bungee

De nieuwste kerker van Destiny 2 zou kunnen plaatsvinden op de locatie van Neptune Neomuna.

Bungie heeft nu bevestigd dat Dungeon Key for Lightfall ook twee kerkers zal bevatten, vergelijkbaar met die van de Witch Queen. Deze kerkers worden gelanceerd in seizoen 21 en seizoen 23. Seizoen 21 heet Season of the Depths en volgt op Season of Lightfall.

De Dungeon Key wordt gekocht wanneer Lightfall wordt gelanceerd, hoewel deze pas van kracht wordt als de kerker daadwerkelijk wordt gelanceerd in Season of the Deep. Spelers die de Lightfall Jaarpas hebben gekocht, ontvangen echter ook een Lightfall Dungeon Key bij release, die recht geeft op beide kerkers.

Als je van plan bent om Destiny 2 het hele jaar door te spelen, inclusief kerkers en seizoenen, kun je beter de Jaarpas kopen. Spelers die echter niet helemaal zeker zijn van de jaarpas, moeten 2.000 zilver betalen als ze willen deelnemen aan een van de nieuwe kerkers die Destiny 2 lanceert.

Artikel gaat verder na aankondiging

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *