Een van de beste indiestudio’s in Korea heeft een gratis te spelen game uitgebracht over het rijden met een bus naar de hel

Onafhankelijke Koreaanse ontwikkelaars ProjectMoon, de studio achter de hitnummers als Lobotomie bedrijf (Opent in een nieuw tabblad) En Rowena-bibliotheek (Opent in een nieuw tabblad), heeft een net zo mysterieus nieuw spel uitgebracht genaamd Limbus Company. Het is een game in mobiele stijl die een draai geeft aan de opwindende kettingvechtmechanismen van Library of Ruina, diepte krijgt met een Match-3-achtige interface en een verscheidenheid aan RPG-interacties voor optimalisatie. Het speelt zich ook af in dezelfde bizarre tekenfilmstad, van surrealistisch tot absurd, waarin de eerste twee games zich afspeelden – in feite na de val van de Lobotomy Corporation.

Het is een snelle en vuile kleine turn-based vechtgame, maar het biedt hapjes van sonische buitenaardse reizen door een bovennatuurlijke stad, samen met die gevechten. Terwijl je bewegingen aan elk personage in een gevechtsronde koppelt, komen ze vijanden tegen, en door je aanvallen af ​​te stemmen op hun verdediging en zwakheden, stimuleer je die aanvallen nog meer – leer hoe je genoeg items in één ronde kunt matchen en je zult beloond met een drukte van wilde munten en wat tot het maximum Animatie met een lang verhaal.

Written By
More from Max Mcgee
Turn-based FPS Lemnis Gate begint met bètatesten op 22 juli
Lemnis Gate is een vreemd uitziend ding. Het is een time-loop turn-based...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *