Details van Battlefield 6 lekten voorafgaand aan de bekendmaking

Voor de promotieaankondiging volgende maand, nieuwe details over Slagveld 6 Online gelekt, met toestemming van prominente figuur Tom Henderson slagveld Van binnen en lek. Op Twitter, Henderson Geef een waslijst met onofficiële details over het spel, inclusief het woord na het evenement Slagveld 4 In de context van de nabije toekomst tijdens de “volgende wereldoorlog”. Wie is het centrum van deze wereldoorlog? Nou, niet de VS en China, maar de VS en Rusland, een zeer veilige videogame die jarenlang om de macht streed. Binnen dit conflict is het duidelijk dat de spelers de rol zullen spelen van een elite-eenheid die van beide kanten wordt ingehuurd.

Bovendien citeert Henderson het woord dat de game modi heeft die maximaal 128 spelers ondersteunen en dat spelers unieke voordelen krijgen.

Eindelijk brengt Henderson in juli het aankomende alpha-woord uit, dat op EA Play zou kunnen worden aangekondigd, hoewel het ook zou kunnen worden vastgehouden voor een heimelijke release.

“De slagveld Henderson zei: “De alpha zou in juli moeten zijn, met de aankondiging op EA Play.” Het zou kunnen zijn “Oh en de.” slagveld Alpha is nu beschikbaar om te spelen vanaf het deal-type aan het einde van het evenement.

Op het moment van publicatie hadden EA en DICE hier geen commentaar op gegeven. We verwachten niet dat dit zal veranderen, aangezien ze allebei zwijgen tijdens elk lek, gerucht en rapport tot nu toe. Als het echter om de een of andere reden verandert, zullen we het verhaal dienovereenkomstig bijwerken. Neem dit alles intussen met een korreltje zout. Hoewel de bron in kwestie betrouwbaar is, neemt dit niet weg dat dit allemaal informeel en aan verandering onderhevig is.

READ  Mensen groeien Demo voor Outriders hard, zodat ontwikkelaars • betrokken raken bij Eurogamer.net

Slagveld 6 Het zal ergens tijdens de feestdagen worden gelanceerd. Voor meer berichtgeving over EA en DICE’s aankomende first-person schietspel – inclusief het laatste nieuws, de laatste geruchten en de laatste lekken – klik op Hier.

Written By
More from Lesley Curry

Shermy heeft The King of Fighters 15 aangekondigd

Na een dag vol ruzie en speculatie online over de identiteit van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *