Nintendo Switch Pro: komt in 2021, alles wat we tot nu toe weten

Een nieuwe Nintendo Switch-console, die uiteindelijk de originele Switch zal vervangen, wordt later dit jaar gelanceerd. De nieuwe draagbare console zal ook krachtiger en duurder zijn. Dit is wat we tot nu toe weten over de nieuwe Switch Pro.

DLSS-ondersteuning voor hogere resoluties

Een van de grootste nieuwe functies van de Switch Pro is mogelijk ondersteuning voor DLSS, een functie waarvan bekend is dat Nvidia RTX-kaarten deze implementeren. Met DLSS kan uw apparaat games met lagere resoluties uitvoeren en vervolgens speciale AI-kernen gebruiken om de visuele kwaliteit te verbeteren, waardoor uw kaart dezelfde prestaties krijgt door het resourceverbruik te verminderen.

De functie werkt momenteel alleen met sommige pc-games, waaronder Cyberpunk 2077 van Projekt RED, Fortnite, Monster Hunter World en een paar andere. Momenteel gebruikt de Nintendo Switch een lite-versie van de Nvidia Tegra X1 SoC uit 2015. De meeste games draaien dus op minder dan 1080p in het dock en minder dan 720p in draagbare modus.

Nu suggereren geruchten dat de nieuwe Switch Pro DLSS-ondersteuning zal krijgen, aldus een rapport van de rand. Hoewel de RTX-achtige grafische chip met Tensor Core AI-processors op een apparaat zo klein als de Switch er opwindend uitziet, moet Nvidia de functie nog bevestigen. DLSS-ondersteuning helpt nieuwere en oudere games echter beter te werken op de nieuwe Switch Pro.

Surface USB 3.0, Ethernet-poort en dock

De nieuwe Switch Pro zou ook een iets bredere achterkant kunnen hebben in vergelijking met het huidige generatiemodel met twee USB 3.0-poorten, zoals een ander rapport van Vandaal. Bovendien kan de console ook worden geleverd met een Ethernet-poort om rechtstreeks verbinding te maken met uw netwerkverbinding.

READ  Crayta komt op pc en wordt gratis uitgebracht in de Epic Games Store

Hoewel de nieuwe console naar verwachting qua grootte vergelijkbaar zal zijn met de oudere Switch, wordt er gezegd dat de bestaande standaard zal worden vervangen door een flapachtige standaard die lijkt op die op Microsoft Surface-tablets. Hierdoor kan het apparaat worden gebruikt voor bordspellen.

Amazon Mexico somt een nieuwe console op en verwijdert deze kort daarna

Amazon Mexico heeft onlangs een lijst uitgebracht voor de nieuwe Nintendo Switch Pro-console en de lijst werd snel verwijderd, maar niet voordat een paar screenshots waren gemaakt. De aanbieding bevatte geen prijsdetails en ook geen details over de lanceringsdatum. Bekijk onze nu verwijderde lijst hieronder.

Volgens de verwachting zal de nieuwe Nintendo Switch Pro in september van dit jaar worden gelanceerd Bloomberg Verslag doen van. De nieuwe console zal worden verkocht naast de meer betaalbare Switch Lite en zal naar verwachting een 7-inch OLED-scherm van Samsung en een Nvidia GPU met ondersteuning voor 4K-uitvoer bevatten.

Written By
More from Max Mcgee

Ghostrunner ontketent vandaag een cyberpunkrevolutie op PlayStation 4, Xbox One en pc

Ghostrunner, de first-person cyberpunk parkour-actiespel van uitgevers 505 spellen en Alles in!...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *