De Apple TV-app voor Xbox ondersteunt Dolby Vision

Deze week wordt Dolby Vision ingeschakeld in de Apple TV-app voor Xbox. Het bedrijf deelde een update over de blogpost van deze week.

“In combinatie met het meeslepende geluid van Dolby Atmos, kun je zien en horen wat je mist in een ongeëvenaarde premiumervaring”, aldus de post. De ultraheldere beelden van Dolby Vision zorgen voor een geweldige entertainmentervaring.Geniet van een breed scala aan kleuren met highlights, tot 40 keer helderder en 10 keer donkerder dan zwart dan standaardbeelden.

Om deze functie te gebruiken, moet je je Xbox aansluiten op een tv die Doby Vision ondersteunt. In de gameconsole,[設定]>[一般]>[テレビとディスプレイのオプション]>[ビデオ モード]ga naar de[ドルビー ビジョンを許可]In staat te stellen.

Met de Apple TV-app kunt u zich abonneren op Apple TV + om originele Apple TV-apparaten te bekijken, zoals: Ted LassoEn de Zien, En de Voor de hele mensheidU kunt zich ook vanuit uw app abonneren op kanalen zoals Showtime, CBS All Access en AMC + om meer inhoud te bekijken zonder van app te wisselen. + Apple TV Na een gratis proefperiode van 7 dagen kun je ze voor $ 4,99 per maand live bekijken vanaf je Xbox in de Apple TV-app.

Naast de nieuwste toevoegingen aan Discovery +, Paramount + en IMDb TV, zegt Microsoft dat er deze zomer meer entertainment-apps beschikbaar zullen zijn op Xbox.

De Apple TV-app voor Xbox ondersteunt Dolby Vision

READ  Games with Gold Nieuws van november 2020 en verrassingsupdate voor gratis proefversie van Xbox Live-games | Gamen | Vermaak

Bronlink De Apple TV-app voor Xbox ondersteunt Dolby Vision

Written By
More from Vanessa Hale

Mobiele gamesmarkt Opkomende spelers kunnen nieuwe kansen opleveren voor 2020-2026

“ DataIntelo, een van ‘s werelds vooraanstaande marktonderzoeksbureaus, heeft een nieuw rapport...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *