‘Devendra Fadnavis doet goed werk als leider van de oppositie’: Shiv Sena

NDTV News

De Shiv Sena prees vandaag Devendra Fadnavis als leider van de oppositie en zei dat hij “goed werk” doet

Mumbai:

De Shiv Sena prees vandaag BJP-leider en voormalig Maharashtra Chief Minister Devendra Fadnavis, en zei dat hij zijn rol als leider van de oppositie effectief heeft vervuld.

De regeringspartij zei ook dat, aangezien Devendra Fadnavis zijn tevredenheid heeft geuit over het volksgezondheidsapparaat in de staat in de strijd tegen COVID-19, dit het moreel van de regering en de coronaviruspatiënten heeft gestimuleerd.

“Oppositieleider Devendra Fadnavis is net zo jong en dynamisch als hij was toen hij de eerste minister van de staat was. Zijn recente verklaring is aan het licht gekomen, waarin hij een naaste partijcollega vertelde dat als hij het coronavirus positief test, hij zou moeten worden toegelaten tot een overheidsziekenhuis voor behandeling “, zei de Sena in een redactioneel commentaar in feestmondstuk ‘Saamana’.

“Hoewel Fadnavis geprezen moet worden voor deze verklaring, wordt hij gekweld, wat niet klopt. We hebben keer op keer gezegd dat hij goed werk heeft geleverd als oppositieleider”, zei het.

De Sena zei dat Devendra Fadnavis door de staat heeft gereisd om het COVID-19-hulpverleningswerk en de gezondheidsvoorzieningen te controleren, en sprak zijn tevredenheid uit over het werk dat door de deelstaatregering wordt uitgevoerd tegen het coronavirus.

‘Zijn verklaring dat hij in een overheidsziekenhuis moet worden opgenomen, kan geen stunt worden genoemd. Hij heeft het vertrouwen uitgesproken dat het gezondheidsapparaat van de overheid hem zal beschermen als er iets met hem gebeurt.

‘Dit vertrouwen is een moreel booster voor de regering en de COVID-19-patiënten in de staat en daar moet hij voor worden geprezen’, zei de door Uddhav Thackeray geleide partij.

READ  Silent Hill 2 fan-patch lost 20 jaar oud spelkraakprobleem op

(Behalve de kop, dit verhaal is niet bewerkt door NDTV-medewerkers en wordt gepubliceerd vanuit een syndicated feed.)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *