NFLPA wil veiligheidsantwoorden voorafgaand aan trainingskamp

NFLPA wil veiligheidsantwoorden voorafgaand aan trainingskamp

De aard van de sport vertelt je dat voetballen tijdens een pandemie zou spelen met een virulent vuur dat woedt op te veel hotspots die met de dag heter lijken te worden.

De economie is een kwestie van discussie tussen het management en de vakbond omdat het op een gegeven moment altijd om het geld gaat – vraag het MLB.

Maar voor de NFL gaat dit meer over veiligheid dan voor de andere professionele sportcompetities.

Het is onze botsingssport – de enige met blokkering en tackelen en herhaald huddling – en met trainingskampen die gepland staan ​​op 28 juli voor alle 32 teams, heeft de hit de fan geraakt en het lijkt mogelijk dat een vertraging van het spel kan ontstaan nu nodig zijn.

Dit is in tegenstelling tot de MLB-brouhaha waar de veiligheid van de spelers snel in het gedrang kwam nadat het onsmakelijke economische touwtrekken resulteerde in een seizoen van 60 wedstrijden.

Dit is veiligheid voorop.

De problemen

Dagelijks testen: De vakbond wil het. De competitie heeft drie wekelijkse tests bepleit. Met hotspots in Florida, Georgia, Texas en Arizona en 140.000 doden in heel Amerika en nog veel meer, zou het dagelijks testen een goed idee moeten zijn.

Voorseizoen wedstrijden: De vakbond wil dat niet en geeft de voorkeur aan een aanloopperiode van 21 dagen. De NFL wil er een als een COVID-19-proefrun.

Voorzitter van de National Football League Players Association, JC Tretter
Voorzitter van de National Football League Players Association, JC TretterAP

Quarantaineprocedures: Er zijn momenteel geen positieve tests die een automatische teamquarantaine zouden afdwingen.

“Als vakbond”, zei JC Tretter, voorzitter van de National Football League Players Association, “is het onze belangrijkste taak om onze spelers veilig en in leven te houden.”

READ  Eerstejaarsstudent Caleb Forrest behaalde succes in zijn eerste NCAA Basketball Tournament-wedstrijd in Purdue

Hij zei ook: “Meer dan welke andere sport dan ook, is het voetbalspel de perfecte storm voor de overdracht van virussen”, een ijzingwekkende realiteit die tijdens een vakbondsconferentie vrijdag werd afgedwongen door tijdloze Rams om Andrew Whitworth aan te pakken, die onthulde dat hij en zijn vrouw en kinderen en schoonvader hebben het zeer besmettelijke virus opgelopen.

De NFL zet zijn normale gang van zaken voort.

“NFL-clubs kwamen vandaag bijeen via videoconferentie en kregen een update over de voorbereidingen voor het seizoen 2020”, zei NFL-woordvoerder Brian McCarthy. “We zullen doorgaan met het implementeren van de gezondheids- en veiligheidsprotocollen die samen met de NFLPA zijn ontwikkeld, en op basis van het advies van vooraanstaande medische experts, inclusief beoordeling door de CDC. We zullen op een coöperatieve manier aanvullende kwesties aanpakken. Alle beslissingen zullen worden genomen in een poging ons in staat te stellen een volledig regulier seizoen en ‘postseason’ te spelen, met als hoogtepunt de Super Bowl, het gedeelde doel van de clubs en spelers. ‘

De vakbond, die bezorgd is over de beschikbaarheid van bedden voor ziekenhuis- en intensive care-afdelingen in steden zoals Houston, is niet helemaal overtuigd.

“We hebben spelers die nerveus zijn over het vliegen van een relatief veilige locatie naar een hotspot met hun families, hun kinderen, hun vrouwen”, zei Tretter. “Dat is een grote zorg, met dingen die gaande zijn in zowel Houston als Miami. Hoe veilig is dat?

‘Het is onze taak om de NFL verantwoordelijk te houden. Dit zijn de vragen die we willen beantwoorden: hoe veilig is het om een ​​voetbalseizoen op te starten op dit moment waar teams zich bevinden die gigantische pieken van dit virus doormaken? Het gezondheids- en veiligheidsaspect moet in de eerste plaats bij de spelers worden geregeld. ”

READ  Game Preview: 04.27.21 vs BOS

Elke spelvertraging zou elke droom van een seizoen van 16 wedstrijden nog meer in gevaar brengen. Er zijn te veel belangrijke hoofden begraven in het zand, schijnbaar zodat niemand ze kan zien zonder maskers, met ernstige waarschuwingen voor een tweede golf van infectie in de herfst.

“Slogans en wishful thinking hebben ons land niet door deze pandemie geleid en het zal het voetbal niet door deze pandemie leiden”, zei NFLPA-uitvoerend directeur DeMaurice Smith.

‘Het dragen van een masker is waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel van de vraag of sport in dit land terugkeert. Dat is geen politieke verklaring; dat is een gezond verstand en een wetenschappelijke verklaring. “

De competitie heeft, tot grote tegenwerping van de vakbond, voorgesteld om de spelerskosten van elk team met $ 40 miljoen te verlagen ‘in salaris en / of voordelen’. In dat geval zou een verwachte salarislimiet van $ 215 miljoen met $ 50 miljoen – $ 70 miljoen dalen. Spelers hebben slechts tot 1 augustus de tijd om zich af te melden, nog een twistpunt tussen de partijen.

De NFL heeft niet langer de luxe van tijd aan zijn zijde. De pandemie dwong de competitie de bal langzaam maar zeker niet in het veld te matriculeren. En hier zijn we dan, ineens lijkt het meer op een vierde en een lange tijd om het seizoen op tijd te starten dan op het eerste doelpunt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *