Devil May Cry 5’s Vergil arriveert een paar weken na next-gen op pc, PS4, Xbox One • Eurogamer.net

4K en ray-tracing op Xbox Series X maar niet Series S.

Devil May Cry silver fox Vergil komt op 15 december aan als DLC voor pc-, PlayStation 4- en Xbox One-versies van DMC5, voor £ 4 / € 5 / $ 5.

Dat is een paar weken nadat je als Vergil kunt spelen in de nieuwe Devil May Cry 5 Special Edition die naar PlayStation 5 en Xbox Series S / X komt.

Over die next-gen-versie gesproken, Capcom heeft het vandaag bevestigd details over wat er zal verschillen tussen Xbox Series X en de dinkier Series S. Misschien niet verrassend, de laatste zal niet de 4K-beelden of ray tracing beschikbaar hebben op de eerste, hoewel beide zullen draaien op “hoge framesnelheden tot 120 fps”.

Devil May Cry 5 Special Edition bevat de legendarische Dark Knight-moeilijkheidsgraad, die niets te maken heeft met Batman, Turbo Mode en natuurlijk ook de Vergil DLC. Koop of pre-order vóór 18 november en je krijgt een pakket met 100.000 Red Orb-valuta om in-game uit te geven.

Oh, en het komt nog steeds niet naar de pc, zoiets fans waren niet bijzonder blij om te horen toen het vorige maand werd aangekondigd.

Deze inhoud wordt gehost op een extern platform, dat deze alleen zal weergeven als u targeting cookies accepteert. Schakel cookies in om te bekijken.

READ  Dit zijn de beste Xbox One-games die volgende week worden gelanceerd
Written By
More from Vanessa Hale
Starcraft 3 releasedatum voor PS4, PS5, Xbox, pc en Switch
Je kunt de beste realtime strategiespellen ooit opsommen zonder Starcraft op te...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *