Big YouTube voor Android en iOS-update biedt gebaren op volledig scherm, verbeterde videohoofdstukken en herschikking van knoppen

Een update voor de mobiele YouTube-app, voor zowel iOS als Android, wordt momenteel uitgerold en biedt enkele nuttige verbeteringen aan de gebruikerservaring van de app. Android Central-rapporten dat de YouTube-app enkele nieuwe gebaren krijgt voor de modus Volledig scherm en lijsten met videohoofdstukken, naast andere nieuwe functies. De nieuwe gebaren die door de mobiele YouTube-app zullen navigeren, zijn deze keer gericht op de modus Volledig scherm: nu kun je de modus Volledig scherm openen met een veeg omhoog en sluiten met een veeg omlaag.

Daarnaast breidt YouTube de functie Videohoofdstukken uit, die nu een volledige lijst van de hoofdstukken in een video en een voorbeeldminiatuur van het hoofdstuk waarin je geïnteresseerd bent zal tonen. Om de volledige lijst met hoofdstukken te vinden, moet je op of tikken. klik op de hoofdstuktitel.

Bovendien verschuiven ondertitels in video’s nu van plaats en de optie ervoor zal prominenter aanwezig zijn in de mobiele YouTube-app. Met dit kleine herontwerp van de app vind je de autoplay-schakelaar aan de bovenkant van de speler, waardoor de gebruikerservaring opnieuw eenvoudiger en intuïtiever wordt.

De update wordt vanaf vandaag, 27 oktober, uitgerold naar iOS en Android.

READ  Sony legt uit hoe zijn PlayStation Plus-collectie voor PS5 zal werken
Written By
More from Lesley Curry

Microsoft steunt epische games tegen nieuwe maatregelen Apple – nog een ding

Fortnitemaker Epic Games heeft in een rechtszaak aangevoerd dat Apple’s plan om...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *