Deze 5 principes zouden coronavirusstoten kunnen stoppen, zegt Fauci

live news

De VS zouden kunnen zien dat coronavirusgerelateerde sterfgevallen omhoog schieten tot ver in de vele honderdduizenden als er geen koerscorrectie is, volgens een waarschuwing van de Association of American Medical Colleges.

“We zijn op dit moment niet op de goede weg”, vertelde AAMC Chief Scientific Officer Dr. Ross McKinney Jr. aan BriNna Keilar van CNN.

McKinney zei ook dat de crisis ziekenhuizen onder druk zet, vooral die in virushotspots als Arizona, Florida en Texas.

‘De crisis is verschrikkelijk voor ziekenhuizen. We horen, sommige van onze ziekenhuizen in gebieden zoals Zuid-Florida, dat ze in feite vol zijn, maar hun personeel wordt ziek. Als hun personeel ziek wordt, is er niemand om in te kunnen vullen. Dus mensen moeten buitengewoon lange uren werken en naarmate je moe wordt, neem je meer risico’s, alleen omdat je fouten maakt. Dus we zijn echt bezig met het verleggen van de limieten van wat een gezondheidssysteem kan opleveren … We raken echt de limiet en als de ziekte het personeel treft, wordt het nog meer een crisis dan het al was, “zei hij.

De AAMC pleit voor een toename van kritieke voorraden, verbetering van testen, veilige heropening van scholen, uitbreiding van de ziektekostenverzekering en ontwikkeling van een vaccinatiedistributieprotocol.

De vereniging dringt er bij de Trump-regering op aan om een ​​beroep te doen op de Defensieproductiewet om het aanbodtekort aan te pakken.

“In wezen is er overal een tekort aan kritische voorraden en hebben we als land niet systematisch geprobeerd onze productie van PBM of van de voorraden die de laboratoria nodig hebben om te voldoen aan de eisen die we aan testen stellen, te upgraden. De eisen die we aan PBM stellen ‘, zei McKinney.

READ  Red Dead Online Halloween Update naar verluidt gelekt

McKinney voegde eraan toe dat de AAMC oproept tot nationale normen voor lokale thuisbestellingen en heropening van protocollen.

Elke stad of staat ‘hoeft niet noodzakelijkerwijs dezelfde mate van afsluiting te hebben, maar ze moeten dezelfde criteria gebruiken om te proberen van de ene fase naar de volgende te gaan, zodat we kunnen leren wat de beste normen zijn om te gebruiken, dus we krijgen deze continue golven van infectie niet ‘, zei hij.

Met berichtgeving van CNN’s Jason Hanna, Madeline Holcombe en Shelby Lin Erdman

Bekijk hier het volledige interview:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *