Deze Batman-fanspel uit 1989 ziet er absoluut geweldig uit

Screenshots van de Batman-fan-1-game uit 1989

Batman-fans, maak je klaar voor de traktatie. Technisch kunstenaar en VFX Osmany Gomez Deel enkele screenshots en een gedetailleerde video van de Batman-game uit 1989 voor fans. Deze fanspel ziet er super gaaf uit, dus bekijk zeker de video.

Osmany Gomez heeft Unreal Engine gebruikt om dit fanspel te maken. Helaas heeft de artiest de demo nu niet voor het publiek vrijgegeven. Bovendien blijkt dat hij dat in de toekomst niet van plan is (aangezien dit fanspel in zijn portemonnee zal worden gebruikt).

Hoewel je dit Batman-spel niet alleen kunt spelen en uitproberen, vind je hieronder veel screenshots en een gedetailleerde video.

Als we wat meer in detail gaan, ziet het Batman-model er geweldig uit. Bovendien is er een goede fysica van het hoofd. Niet alleen dat, maar de omgevingen zien er geweldig en trouw aan de film uit. Serieus, dit zou gemakkelijk kunnen doorgaan als een officiƫle Batman-videogame, dus een pluim voor de kunstenaar.

Dit is verreweg een van de beste Unreal Engine 4-fanprojecten die we tot nu toe hebben gezien. Het enige nadeel hiervan is dat we het helemaal niet kunnen spelen.

Genieten!

Screenshots van de Batman-fan-1-game uit 1989Batman 1989-gameBatman 1989-fanspel 2 Batman 1989-gameBatman 1989-gameBatman 1989-game Batman 1989 fanspel 6 clipsBatman 1989 fanspel -7 schotenBatman 1989-fanspel Screens-8 Batman 1989 fan game 9 screenshotsBatman 1989-fanspel Screens-10Batman 1989-fanspel Screens-11
Batman 1989 beelden van de fanspel 13Batman 1989-game

John Papadopoulos

John Papadopoulos

John is de oprichter en redacteur bij DSOGaming. Hij is een fan van computerspellen en ondersteunt sterk mod- en indiegemeenschappen. Voordat hij DSOGaming creĆ«erde, werkte John op verschillende spelsites. Ondanks dat hij een sterke gamer is in computerspellen, zijn de wortels van zijn games te vinden op consoles. John hield van – en doet dat nog steeds – 16-bits consoles, en SNES wordt als een van de beste beschouwd. Het pc-platform versloeg echter de consoles. Dit is voornamelijk te danken aan 3DFX-technologie en zijn 3D-versnelde grafische kaart, Voodoo 2. John heeft ook een scriptie van hogere graad geschreven over “The Evolution of PC Graphics Card”.
Contact: e-mail

READ  Heeft Oculus Quest 2 een pc nodig om games uit te voeren?

Batman 1989 Unreal Engine 4
Written By
More from Max Mcgee

Een No Man’s Sky-speler heeft twee planeten gevonden die tegen elkaar zijn geslagen

Er zijn geweest veel interessante ontdekkingen sinds de laatste update van No...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *