Tim Sweeney, een miljardair in videogames, werd in de rechtbank gevraagd of hij een verwijzing naar de PlayStation 5 mocht maken

Illustratie van een artikel met de titel Tim Sweeney, miljardair in videogames, waarin in de rechtbank werd gevraagd of hij naar PlayStation 5 kon verwijzen

afbeelding: Kotaku

Weet je hoe een advocaat iemand in een drama in een rechtszaal vraagt ​​of ze naar essentieel bewijs kunnen wijzen en langzaam hun vinger opsteken voordat ze zeggen “Dit … werd getoond met”? In een heel grappig iets dat eerder vandaag gebeurde, werd Epic-baas Tim Sweeney gevraagd om dit te doen, alleen voor een stel videogameconsoles.

Als onderdeel van de grote zaak tussen Apple en Epic, Wat na maanden van schoten over de boeg vandaag in alle ernst begonEen advocaat vroeg Sweeney of hij een aantal belangrijke bewijzen kon identificeren. Geef gewoon het item en een beschrijving aan, als hij ze kan identificeren, wat de rechter zal zijn.

Hij zou natuurlijk alle drie als succesvol moeten aanwijzen als hij en Epic enige kans van slagen wilden hebben in deze situatie, dus de druk was groot. Dankzij de audio-opname die was voorzien voor de eerste dag van de procedure, konden we dit cruciale deel van de hoorzitting horen, aangezien Sweeney werd gevraagd om het bewijsstuk PX-277 te identificeren.7:

“Het is een PlayStation 5”

PX-2778:

“Het is de Xbox X-serie”

De PX-2776:

“Het is een Nintendo Switch.”

Alle drie de antwoorden waren correct. De zaak gaat door.

Dit is de daadwerkelijke PS5 uit de doos, PX-2777 displays. Er is geen informatie of het is gewonnen in de loterij of gekocht bij wederverkoop.

Dit is de daadwerkelijke PS5 uit de doos, PX-2777 displays. Er is geen informatie of het is gewonnen in de loterij of gekocht bij wederverkoop.
afbeelding: Odyssey tegen Apple

.

READ  Samsung Galaxy Note 20, Note 20 Ultra gelanceerd: specificaties, functies uitgelegd
Written By
More from Aubrey Mason

Speel PlayStation-games op een Xbox Series S.

Wanneer twee totaal verschillende consoles elkaar ontmoeten, spelen PlayStation 2-games op een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *