Deze Darth Vader Xbox Controller trekt je portemonnee naar de donkere kant

We hebben het afgelopen jaar een aantal geweldige Star Wars Xbox-console-ontwerpen gezien, maar deze is absoluut de beste! Razer verkoopt deze geweldige limited edition Darth Vader-console voor maar liefst een bedrag $ 179,99.

Gemaakt om het 50-jarig jubileum van Lucasfilm te vieren, kan de controller snel worden opgeladen met een meegeleverde standaard, een magnetisch verbindingssysteem dat de console aan het rek bevestigt, analoge drives en rondom knoppen.

Hier is een klein beetje van wat de officiële website te zeggen heeft over het onderwerp:

“Iedereen zou bang kunnen zijn om een ​​Star Wars ™ Xbox en oplaadstandaard te gebruiken – speciaal ontworpen om het 50-jarig jubileum van Lucasfilm te vieren. Geïnspireerd door Darth Vader zelf, claimde dit limited-edition ontwerp al snel dat het je gebrek aan geloof niet vervelend zou vinden.”

De Limited Edition Darth Vader Razer Xbox draadloze controller is nu beschikbaar voor pre-order op de website van Razer voor maar liefst $ 179,99, en wordt later deze maand verzonden om 31 mei.

Houd er rekening mee dat sommige van de externe links op deze pagina gelieerde links zijn, wat betekent dat als u erop klikt en een aankoop doet, wij mogelijk een klein percentage van de verkoop ontvangen. Lees de openbaarmaking van de Federal Trade Commission voor meer informatie.

Wat vind je van de limited edition Xbox-console van Darth Vader? Laat het ons hieronder weten.

READ  Willekeurig: er is een versie van Halo met multiplayer voor Nintendo 3DS
Written By
More from Vanessa Hale
Alan Wake geremasterde grafische vergelijking – Xbox Series X vs Xbox 360
Alan Wake Remastered komt 11 jaar na de eerste release van de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *