Deze GBA-emulator werkt in een browser en stelt u in staat uw opgeslagen bestanden vanaf elk apparaat vast te leggen

Je kunt op dit moment een emulator krijgen die op bijna elk apparaat werkt, en hoewel de ROM-bestanden en back-ups redelijk gestandaardiseerd zijn over de verschillende emulators, zijn de cloudvoorzieningen van moderne technologie niet volledig geïnfiltreerd in de wereld van simulatie. Nu wil Afterplay.io dat veranderen door u een platformonafhankelijke bibliotheek met ROM’s te laten behouden die in elke browser via elk apparaat toegankelijk is.

Afterplay.io Het is een browsergebaseerde applicatie voor mGBA waarmee je een ROM kunt downloaden en meteen kunt beginnen met spelen. U zult niet alle functies hebben die u in een stand-alone emulator ziet, maar de site biedt momenteel opnieuw instelbare bedieningselementen en automatische opslagstatussen, zodat u uw voortgang altijd en overal kunt volgen. Het is ook platformonafhankelijk, dus je kunt beginnen met spelen in een pc-browser en vervolgens downloaden en doorgaan met spelen op mobiel met aanraakbedieningen, als dat je opstopping is.

Ontwikkelaar Patrick Corrigan beschrijft Afterplay.io als een “passieproject”, maar heeft er grote plannen voor, inclusief ondersteuning voor verschillende andere platforms. Super Nintendo-ondersteuning toegevoegd via Snes9x in een recente update, Corrigan hoopt uiteindelijk alles op te nemen met de originele PlayStation en Nintendo 64.

Je kunt een demo zien van alle functies van Afterplay.io in de onderstaande video.

Het lijkt erop dat de oude manieren om games te spelen nooit zullen stoppen met reproduceren, wat een heel goede zaak is.

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “Deze GBA-emulator werkt in een browser en laat je opslaan vanaf elk apparaat”, “Type”: “publish”, “class”: “emulatie”}, “Gebruiker”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “”, “genre”: null, “title”: “Emulatie”, “genres”: null}} }}

READ  Pillars Of Eternity en Tyranny volgende week gratis op Epic

Written By
More from Max Mcgee

Total War Saga: Troy’s multiplayer-demo biedt snelle gevechten en chatten

Een totale oorlogssaga: de multiplayer-bèta van Troy krijgt deze week een update,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *