Maxis verbetert stapelbedden voor De Sims 4

De Sims 4 Spelers hebben zeven jaar lang campagne gevoerd voor ontwikkelaar Maxis om stapelbedden aan het spel toe te voegen. Spelers kregen het eindelijk in maartHet was een belangrijk moment voor de samenleving. Nu tilt Maxis stapelbedden naar een hoger niveau.

De stapelbedden waren een van de meest gevraagde functies in het spel, omdat ze in veel situaties nuttig zijn: slaapzalen op een universiteit! Kinder slaapkamers! Kleine huizen! Installeer het maximale aantal Sims in één groep! (Waar anders zou je alle kinderen neerzetten? Van de uitdaging van 100 kinderen?)

Het in maart toegevoegde stapelbed was een standaardset: twee bedden op elkaar gestapeld, met de mogelijkheid om het onderste bed weg te halen om een ​​hoogslaper te maken. Maar dingen kunnen niet onder de hoogslaper gaan Tenzij Spelers gebruikten cheats, waardoor de dingen er leuk uitzagen, maar nog steeds niet effectief. Nu verbetert Maxis het originele element om meer maatwerk toe te voegen. Deze aanstaande wijzigingen zijn opgelost in een live uitzending op Twitch Tuesday.

Dit is voor iedereen een heel spannend moment – ik Degene die een universiteitskamer heeft op zijn huidige locatie Sims 4 sparen. Ik kan je niet vertellen hoe verwoestend het was om de perfecte hoogslaper achter te laten met een bureau eronder, en het is een hoofdbestanddeel van elke slaapkamer in de VS. Maar het zijn niet alleen bureaus die onder de verhoogde bedden passen! U kunt kasten, stoelen en banken plaatsen, En de Bureaus – ze zijn allemaal functioneel. U kunt al deze dingen ook configureren, inclusief de bedden, door de elementen rond te draaien zodat ze loodrecht op de hoogslaper staan.

READ  Verbetering van de weerstand op PS5 is vertraagd

Wilt u een tweepersoonsbed onder uw hoogslaper plaatsen? Dit kunt u ook doen.

Drie volwassenen die een stapelbed voor drie personen delen
Foto: Maxis / Electronic Arts

Alle nieuwe stapelbedfunctionaliteit komt in een gratis update voor De Sims 4Maxis heeft niet precies gezegd wanneer.

Dus wat is de volgende stap die Simmers willen hebben als de stapelbedden eenmaal zijn verbeterd? In 2019 voegde Maxis eraan toe Ladders zijn aanpasbaar – Maar De Sims 4 Hij had nog steeds geen echte optie voor een dramatische wenteltrap. Te oordelen naar het enorme aantal tijdelijke onderwijsprogramma’s voor wenteltrappen De Sims 4 Op YouTube zou ik zeggen dat dit een van de meest wenselijke elementen in de game is.

Written By
More from Aubrey Mason

De winkelier van Maharashtra tilt sociale afstand naar een heel nieuw niveau; wint van internet [Watch]

Sociale afstand nemen op zijn bestIBT Creatief De COVID-19-pandemie heeft de manier...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *