Deze lerares zegt dat ze mogelijk haar eigen doodvonnis heeft ondertekend toen ze in 2016 op Trump stemde

Deze lerares zegt dat ze mogelijk haar eigen doodvonnis heeft ondertekend toen ze in 2016 op Trump stemde

Gouverneurs in het hele land dringen er bij de Trump-regering op aan de inzet van de National Guard uit te breiden om te helpen met de coronavirusreactie voor een nieuwe deadline.

Eind mei verlengde president Trump de federale financiering voor de inzet van de Nationale Garde tot half augustus, terwijl hij zei dat de verlenging destijds “de staten zou helpen slagen in hun respons en herstelinspanningen”.

Maar om aan de veiligheidseisen van Covid-19 te voldoen, moet het ondersteunend personeel van de lucht- en legerwacht uiterlijk vrijdag demobiliseren, aldus een defensiemedewerker. Dat wekt alarm bij de gouverneurs die zich voorbereiden op de mogelijkheid dat geen verlenging wordt verleend.

“Hoewel we de steun van de regering in de afgelopen maanden op prijs stellen, hebben kortetermijnverlengingen en lastminutevergunningen een negatieve invloed op de staatsplannen en -operaties,” zei de National Governors Association maandag in een verklaring.

‘Gouverneurs dringen er bij de president op aan om vandaag toestemming te geven voor een verlenging van titel 32. Onnodige vertragingen bij de uitbreiding van titel 32 zorgen voor aanzienlijke uitdagingen voor staten en gebieden, die worden versterkt tijdens een crisis “, aldus de verklaring.

De status van titel 32 biedt federale financiering voor de inzet van de Nationale Garde in het hele land, terwijl deze troepen onder de controle van de gouverneurs kunnen blijven terwijl ze helpen met het bemannen van gemeenschapsgerichte testlocaties, het bouwen van testkits en andere activiteiten.

CNN meldde vrijdag dat de Trump-administratie een uitbreiding weegt. Een defensiemedewerker vertelde CNN dat het ministerie van Defensie een verlenging verwacht, maar het zit in het Witte Huis.

READ  Verenigd in de uitbreiding van stormwinden | computer spelletjes

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *