Deze populaire PS4-game kost slechts $ 1 voor een beperkte tijd

Alle PS4-gebruikers kunnen momenteel een populaire PS4-game downloaden voor $ 1, voor een beperkte tijd, dankzij een nieuwe PlayStation Store-uitverkoop. Momenteel voert de PlayStation Digital Storefront nogal wat promotionele verkopen uit, waarbij honderden PS4- en PS5-games worden afgeprijsd, waaronder Thomas was alleen, die doorgaans $ 10 kost, maar tot 22 juli niet hoger is dan $ 0,99.

De game – beschikbaar bij PlayStation Now – is een cross-purchase-game, wat betekent dat als je de PS4-versie koopt, je ook PS3- en PlayStation Vita-versies krijgt. Wat je niet krijgt, is de PS5-versie, maar deze is speelbaar op PS5 via achterwaartse compatibiliteit.

Ontwikkeld door Bithel Games, Thomas was alleen Het was een enorme hit voor ontwikkelaar Mike Bithell toen het in 2012 werd uitgebracht. In het jaar dat het werd uitgebracht, won het verschillende prijzen en zal het meer dan een miljoen exemplaren verkopen. Het werd ook gratis aangeboden via PlayStation Plus, wat nogal wat aandacht trok.

Voor het spel zelf, Thomas was alleen Het is – zoals het werd ge├»ntroduceerd – een 2D-platformspel met een minimalistisch ontwerp dat het thema vriendschap verkent. Daarin leid je een groep rechthoeken – vrij letterlijk – door een reeks obstakels. Om dit te doen, moet je gebruik maken van de verschillende vaardigheden van deze obstakels.

Thomas was alleen Het vertelt het verhaal van ‘s werelds eerste bewuste kunstmatige-intelligentiesystemen, en hoe ze samenwerkten om, nou ja, niet te ontsnappen: ontsnappen is een sterk woord. “Verschijnen” is misschien beter. Emerge heeft een speciale betekenis op zich en houdt de talloze plotwendingen en superheld-oorsprongverhalen die je in het geheim zult ontdekken, in stand. We hebben de terugslag niet eens genoemd. Dat zou overdreven zijn.

READ  Updates voor PS5-aanvulling: controleer de PS5-voorraad bij GameStop, Walmart, Best Buy, Target en Amazon

Klik hier voor meer informatie over alles wat met PlayStation te maken heeft, inclusief het laatste nieuws over PS4, PS5 en PlayStation Plus. Hier Of bekijk de gerelateerde links hieronder:

More from Madison Garrett

Final Fantasy 7 remake stemacteur cosplays als Aerith

Final Fantasy 7 Remake stemacteur Briana White pronkt met een fantastische nieuwe...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *