Deze Witcher 3-mod verandert Geralt in Overwatch’s Genji

Cross-overs van games die tot leven zijn gebracht door mods en community-creaties zijn niets nieuws. Akali van League of Legends is verschenen in Risk of Rain 2, The Witcher is naar Skyrim gekomen, en Skyrim’s Dark Brotherhood is zelfs opgedoken in Minecraft (nou ja, soort van), bijvoorbeeld. Nu is er weer een onwaarschijnlijke maar intrigerende wedstrijd mogelijk, dankzij een nieuwe mod die Geralt een van de beste Overwatch-personages.

Met de toepasselijk getitelde ‘Genji of Rivia’-mod van HackerAxe kun je’ je Genji-obsessie naar de wereld van The Witcher 3 brengen ‘door een gloednieuwe set bepantsering toe te voegen, evenals zwaarden’ geport van Overwatch en voorzichtig gepolijst voor maximale onderdompeling ‘, de maker legt uit. “Het is tijd voor Geralt om het beschadigde, slanke en ademende pantser van Genji Shimada aan te trekken – de groene cyborgninja-gast van Overwatch!”

Het pantser van de mod bestaat uit componenten met ‘4K-textuur’ die slechts een klein beetje zijn aangepast om ze wat meer naadloos in de wereld van The Witcher te laten passen, gezien de RPG-spellen fantasie-renaissance-achtige setting, de monster-slayer waarschijnlijk nog steeds een paar dubbele blikken van zijn stedelingen zal trekken.

Zoals je kunt zien in de afbeeldingen van de modder, ziet Genji-Geralt er een beetje misplaatst uit in de geplaveide straten van Novigrad – maar ook behoorlijk verbluffend. Het zilveren en groen getinte pantser van de cyborgninja glanst in de open-wereld games zonlicht, en met die dubbele ‘Ryuuichi Moji’-zwaarden lijkt hij meer dan in staat om een ​​paar Leshen uit te schakelen.

Het is vermeldenswaard dat de modder je adviseert om alle harnassen samen te dragen, in plaats van als afzonderlijke onderdelen – “Geloof me… Geralts ledematen beginnen eraf te vallen als je dat niet doet. Laat de arme Witcher daar niet doorheen komen ”, zeggen ze. Slok. Er zijn ook Enhanced Edition- en basisspelversies, dus zorg ervoor dat je de juiste kiest voor je game als je besluit Genji of Rivia naar The Witcher 3 te brengen.

READ  Heeft uw pc de vuurkracht om de Black Ops Cold War-bèta uit te voeren?

Je kunt de mod vinden op Nexus Mods hier als het idee om de verschillende beesten en slechteriken van het spel aan te pakken als de glimmende zilveren ninja klinkt als jouw kopje thee. Pas zoals altijd op eigen risico aan – en bekijk ons ​​overzicht van de beste Witcher 3-mods daarbuiten ook.

Written By
More from Eda Greene

NBA-kerstdag: hoe kijk je vandaag naar Nets vs. Celtics, Mavericks vs. Lakers zonder kabel

Na een ongekend 2020 NBA-seizoen vanwege de pandemie – gekenmerkt door spel...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *