Halo Infinite heeft bij de lancering geen coöp- en Forge-campagne meer

Bron: Xbox Game Studios

Wat je moet weten

  • Halo Infinite heeft vrijdag aangekondigd dat Halo Infinite geen co-op-campagne en een Forge-level editor zal lanceren.
  • De modi, die naar verwachting dit najaar naast de titel zouden verschijnen, zullen in 2020 via gratis updates worden aangeboden.
  • Microsoft verwacht drie maanden na de release ondersteuning voor gezamenlijke campagnes te bieden, terwijl Forge zes maanden na de lancering is ingesteld.
  • Halo Infinite wordt naar verwachting later in 2021 uitgebracht op Xbox-consoles en pc, hoewel een officiële releasedatum nog moet worden bevestigd.

oneindige uitstraling Microsoft heeft bevestigd dat het bij de lancering geen samenwerkingscampagne en -modus opneemt voor het bouwen van een Forge-kaart. Het nieuws markeert de laatste tegenslag voor de aankomende vlaggenschip-shooter, die momenteel gepland staat voor release op Xbox en pc later in 2021.

343 Industries schetst zijn plannen door middel van: Ontwikkelingsupdate van augustus De video van vrijdag, waarin de laatste ontwikkelingen voor de lancering worden samengevat. “Helaas, omdat het team zo gefocust was op het sluiten en echt gefocust op de kwaliteitservaring van de lancering, hebben we de echt moeilijke beslissing genomen om de lancering van de gezamenlijke verzendcampagne uit te stellen”, zegt Joseph Staten, Creative Director van Halo Infinite. “En we hebben ook sterk gepleit voor het uitstellen van de verzending van Forge na de lancering.”

VPN-deals: levenslange licentie voor $ 16 en maandelijkse abonnementen voor $ 1 en meer

Action Hubs lanceert plannen voor de coöp-campagne, die nu via een gratis update na de lancering zal verschijnen. Forge, de officiële level-editor waarmee spelers aangepaste kaarten en modi kunnen maken, zal ook afwezig zijn op de lanceringsdag. Staten stelt dat het team ernaar streeft om ondersteuning voor de coöp-campagne te leveren via een “Seizoen twee”-update, gepland voor drie maanden na de lancering. Forge zal naar verwachting zes maanden na de lancering worden gelanceerd, met zijn “Seizoen 3” inhoudsaanbod.

READ  Bethesda E3 2021 wordt gekoppeld aan Microsoft E3

oneindige uitstraling

Bron: Xbox Game Studios

“Onze eerste prioriteit is ervoor te zorgen dat alles wat we verzenden, wanneer we het verzenden, voldoet aan de juiste kwaliteitslat. Op alle platforms, Xbox, pc en alle verschillende configuraties. En toen we naar deze twee ervaringen keken, co-op en Forge, hebben we besloten dat ze niet Klaar waren’, zei Staten.

“Als studio houden we er niet van om dingen te verzenden als ze niet klaar zijn, zodat mensen het kunnen spelen, plezier hebben en een goede, stabiele prestatie-ervaring hebben. Dus we zullen samenwerken en Forge nog een beetje langer en als ze dan klaar zijn, zullen we ze vrijgeven als onderdeel van de routekaart Onze moesson volgend jaar.

De volgende Halo-release is nog steeds onderweg naar een vakantie-release, hoewel de nieuwste lanceringsmod opnieuw een succes van het project markeert. Adres A Officieel uitstel medio 2020, als reactie op de wijdverbreide kritiek op de eerste gameplay-demo. Terwijl 343 Industries ooit in de positie was om op de lanceringsdag de leiding te nemen bij de Xbox Series X en Xbox Series S afgelopen november, noemde 343 Industries verschillende factoren, waaronder uitdagingen als gevolg van de aanhoudende wereldwijde pandemie.

Halo Infinite’s E3 2021 lijkt zich bijna uitsluitend te richten op multiplayer en zal worden gelanceerd als een aparte gratis te spelen ervaring op console en pc. De focus verschuift nu naar de single story-campagne van Halo Infinite, waarbij de betaalde versie van $ 60 nu draait om de volgende stap van de Master Chief. Details zijn nog schaars over wat komen gaat, met de nieuwe De open wereld ervaring is nog niet verschenenna de première van 2020.

READ  Vols running game heeft make-up om spoiler te zijn tegen Gators

343 Industries gehost publiek Halo Oneindige Tech-test Vorige maand de eerste praktische kans gegeven aan een kleine groep fans. De ontwikkelaar heeft toegezegd de komende weken aanvullende pre-releasetests uit te voeren en zal naar verwachting een uitgebreide duikervaring bieden in zijn multiplayer-ervaring.

More from Madison Garrett

Mitra Member App gelanceerd – National Excellence Guide

Geplaatst in 4 februari 2021 om 09:10 uur, Door de National Excellence...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *