Diablo-achtige MMO Magic: Legends wordt afgesloten nog voordat de bèta is verlaten

Magic: Legends is een RPG in Diablo-stijl die op 23 maart in open bèta werd uitgebracht. Het is nu gepland om op 31 oktober te sluiten, slechts zeven maanden later. Spelers ontvangen volledige terugbetaling vóór sluiting, maar het is niet mogelijk om na die datum zelf toegang te krijgen tot de Legends.

De ontwikkelaars zeggen at officiële aankondiging. “Dankzij Wizards of the Coast hebben we Broad Magic: The Gathering Multiverse naar een breed publiek gebracht en nieuwe invalshoeken binnen het gevestigde ARPG-genre onderzocht. We hebben onderweg veel waardevolle lessen geleerd en zullen ze gebruiken om toekomstige ontwikkelingsinspanningen van Cryptic te verbeteren.”

Magic: Legends sluit officieel op 31 oktober om 23:59 uur PDT of op 1 november om 2:59 uur EDT / 07:59 uur GMT. Met de update kunnen spelers alle items kopen met in-game valuta, in plaats van met echt geld.

Als je iets in de winkel koopt, krijg je 100% van de aankoopprijs terugbetaald en de ontwikkelaars verwachten dat deze terugbetalingen binnen de komende vier weken worden verwerkt. De terugbetaling gaat naar uw oorspronkelijke betaalmethode.

The Magic: Legends werd gelanceerd met een zeer negatieve reactie, met kritiek variërend van bugs en slechte prestaties tot het ontwerp zelf – om nog maar te zwijgen van een ietwat agressieve strategie voor het genereren van inkomsten, vooral voor een game die wordt gefactureerd als in bèta.

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “Diablo-achtige MMO Magic: Legends wordt afgesloten voordat de bèta wordt verlaten”, “type”: “news”, “category”: “magic-legends” }, “gebruiker”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“ publisher “:” “,” genre “:” MMO “,” title “:” Magic: Legends “,” genres “:[“MMO”]}}}}

READ  Perifere markt voor pc-gaming - belangrijkste spelers, toepassingen, Outlook, SWOT-analyse en voorspelling tot 2025 - eigendom

Written By
More from Max Mcgee

Indiana Jones en Wolfenstein Daves zijn ‘heel, heel, heel ver’

Eerder dit jaar maakte Bethesda bekend dat het een nieuwe Indiana Jones-game...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *