Legends, Diablo-versie, stop na bèta

Helaas is de game nog nooit zo geweldig geweest.
GIF: Crypto Studios / Kotaku

Magie: legendes, ARPG die gecombineerd DiabloStijlesthetiek met arcadespelmechanica Magie: The Gathering31 oktober is gesloten.

Bij uitspraakUitvoerend producent Steve Ricosa zei: “Onze visie Magie: legendes We hebben de plank misgeslagen, maar we zijn trots op wat we hebben bereikt.”

Naast de officiële sluiting van de servers, gaf de aankondiging ook aan dat iedereen die in-game aankopen deed via de Arc Games of de Epic Games Store een volledige terugbetaling zou ontvangen. Vanaf nu tot sluitingstijd worden items gekocht met in-game valuta Aether in plaats van echt geld.

Ontwikkeld door Cryptic Studios, Magie: legendes Het is een top-down role-playing game die elementen van DiabloActiegevecht met Magie: The GatheringBouw een dek. Om te vechten, kiezen spelers een klasse die gerelateerd is aan de kleur van Mana en bouwen ze een speciaal kaartspel dat monsters oproept om zij aan zij te vechten of krachtige spreuken die tegenstanders direct beschadigen. Spelers hadden ook toegang tot extreem krachtige en erg dure categorische vaardigheden op basis van vaardigheden die vergelijkbaar zijn met de ultieme vaardigheid in Let op en kijk of League of Legends.

De game heeft een missiegebaseerde structuur waarin je naar verschillende vliegtuigen reist om doelen te voltooien om beloningen, uitrustingsupgrades en delen van het verhaal te ontgrendelen.

Lees verder: Magie: legendes Maken Diablo– De vechtstijl voelt als, nou ja, charme

Magie: legendes Het werd aangekondigd in 2019 en uitgebracht in open bèta Maart van dit jaar. De open bèta-lancering van de game kreeg klachten over laadtijden, een extreem lange tutorial en krachtige functies, zoals een nieuwe klasse, die achter een firewall werd vergrendeld. versleuteld stappen maken Om deze zorgen weg te nemen, maar nu lijkt het erop dat de game zich niet volledig heeft kunnen herstellen.

wanneer legendes De servers sluiten in oktober af en de game is slechts zeven maanden beschikbaar. Bij instructies: Het werd uitgebracht met de sluitingsaankondiging en Cryptic Studios zei dat er geen plannen zijn om te heropenen legendes Later.

Kotaku Ze staken de hand uit voor commentaar, maar een woordvoerder zei dat ze geen verdere verklaringen zouden afleggen.

READ  Willekeurig: iemand heeft Zelda gemaakt: dezelfde wilde versie van Google Street View-kaarten
Written By
More from Aubrey Mason
Super Smash Bros. Wijdt een complete update aan de Nerfing Wii Fit Trainer
Je kunt hier niet aan yoga doen, Wii Fit-trainer.Een screenshot​ Nintendo Super...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *