Fire Tonight komt in augustus naar pc en Nintendo Switch

|

Uitgever Way Down Deep en ontwikkelaar Reptoid Games hebben de titel van de verhalende puzzel onthuld vuur vanavond Het verschijnt in augustus op pc en Nintendo Switch. De game werd in maart onthuld als de reis van twee vrienden die proberen opnieuw contact te maken te midden van een stadsbrede vuurzee die begin jaren ’90 opkwam, terwijl je de vlammen en obstakels op je pad probeert te overwinnen voor liefde. Het was oorspronkelijk gepland voor het tweede kwartaal van dit jaar en we weten nu dat de game op 12 augustus 2021 zal verschijnen. Je kunt de nieuwste trailer hieronder bekijken, aangezien we nu nog twee maanden wachten om de game te bekijken.

Krediet: diep naar beneden

Jonge harten branden voor Maya en Devin, een jong stel dat liefde vindt in de grote stad. Door hun leven samen voelt deze plek als thuis als ze nadenken over de herinneringen aan hun relatie. De liefde is gloeiend heet, maar er raast een laaiend vuur door de stad dat nog meer brandt. Help Maya aan de vlammen te ontsnappen, door de stad te trekken en haar weg terug naar Devin te vinden in deze moeilijke tijd. Leid Maya door steegjes en over daken terwijl je ontsnapt uit de hel en de politiebarricades. Los lichte omgevingspuzzels op om obstakels van Maya’s pad te verwijderen en blijf uit het zicht van de politie om veilig en onder de radar te blijven totdat je de warme schoot van Devin bereikt

evenementen vuur vanavond Het is 1990, enige tijd voordat er mobiele telefoons opduiken waardoor Devin in zijn appartement vastzit, kan ze niet anders dan zich zorgen maken over Maya’s welzijn. Help hem de tijd te doden en zijn zenuwen te kalmeren door na te denken over de geschiedenis van het paar. Leun even achterover, luister naar Maya’s mixtapes en bekijk herinneringen aan hun relatie om meer te weten te komen over hun tijd samen. vuur vanavond Ge├»nspireerd door het gelijknamige nummer van de Informatiemaatschappij. De game bevat een originele elektronische soundtrack van componist Lex Metcalfe waar je van kunt genieten terwijl je een jong stel helpt een manier te vinden om herenigd te worden in een neonverlichte stad die doordrenkt is van esthetiek uit de jaren 90.

Gepost in: games, indiegames, videogames | Tagged: Fire Tonight, Indie-games, Reptoid-games, Way Down Deep
READ  Rijd op het oude Disney-monument met virtual reality
Written By
More from Max Mcgee

Isaac Connect: Repentance trekt meer dan 60.000 gelijktijdige spelers op Steam

Het nieuwste DLC-pakket voor The Binding of Isaac: Rebirth is deze week...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *