Diablo Devs zeggen dat Activision teruggaat naar zijn oude federatiebrekende trucs

Diablo Devs zeggen dat Activision teruggaat naar zijn oude federatiebrekende trucs

Lilith van Diablo IV bereidt zich voor om haar zaak voor de NLRB te bespreken.

afbeelding: Sneeuwstorm

Bijna twee maanden nadat Activision Blizzard CEO Bobby Kotik aankondigde dat het bedrijf eindelijk zou beginnen te onderhandelen over zijn eerste vakbondscontract met Game Workers Alliance bij Raven SoftwareBlizzard Albany-medewerkers, werken momenteel aan Diablo IV, zegt dat de uitgever is teruggekeerd om te proberen het syndicaat failliet te laten gaan. Ze beschuldigen Activision Blizzard van het opnieuw inhuren van advocatenkantoor Reed Smith om in plaats daarvan hun regelgevende inspanningen te ondermijnen. Vrijwillige erkenning van de tweede vakbond van het bedrijf.

“In plaats van de benadering van Microsoft te volgen en vast te houden aan een arbeidsneutraliteitsovereenkomst, heeft Activision een duidelijke en bewuste beslissing genomen om ons onze fundamentele arbeidsrechten te ontnemen en tegelijkertijd honderdduizenden dollars uit te geven aan een vakbondsafbrekend bedrijf”, aldus de Albany Game. Workers Alliance, dat onder meer zaken als betere lonen en gezondheidszorg en de balans tussen werk en privé regelt, schreef hij woensdag in een persbericht. De groep zegt dat Activision Blizzard opnieuw om hulp vraagt ​​van Reed Smith, een organisatie die voorziet in “vermijd vakbond‘, in een ‘vergeefse poging’ om ‘erkenning uit te stellen’. Werknemers zeggen dat Reed Smith van plan is er bij de National Labour Relations Board op aan te dringen om het recht van de individuele kwaliteitszorggroep om vakbonden te vormen te ontzeggen.

Toen hem werd gevraagd om commentaar te geven, De Plicht uitgeverij Ze zei niet waarom advocatenkantoor Reed Smith opnieuw werd aangenomen of hoeveel ze betaalde, maar ze bevestigde wel dat ze opnieuw zou aandringen op een studio-brede stemming om lid te worden van vakbonden. “Gezien de aanzienlijke impact die deze verandering zou kunnen hebben op ongeveer 150 mensen in Albany (voorheen Vicarious Visions), zijn we van mening dat elke Albany-medewerker die bij Diablo werkt een directe stem moet hebben in deze beslissing; woordvoerder van het bedrijf Rich George schreef in een verklaring via e-mail. E-mail: “Dit mag niet door minder dan 15% van de werknemers worden gedaan.”

doorgaan:

Het in Albany gevestigde team is een geïntegreerde groep die een focus deelt op de gamefranchise zelf en werkt aan gerelateerde gamefuncties en -functionaliteit. Deze medewerkers delen grote overeenkomsten in hun werk en het behouden van samenhang tijdens het complexe game-ontwikkelings- en productieproces is essentieel.

A screenshot of an old Reed Smith presentation previews tactics for discouraging unionization.

Screenshot: Reed Smith

This is the Dezelfde bedieningshandleiding als de vorige keer Toen Raven Software zich voor het eerst wilde verenigen. Ten eerste integreerde het QA-personeel rechtstreeks in andere disciplines binnen de bredere studio, en voerde later aan dat om deze en andere redenen de hele studio over de vakbond zou moeten stemmen in plaats van degenen in QA die het al overweldigend ondersteunden. Uiteindelijk koos de National Action Council de kant van de arbeiders, maar het stelde de actie nog maandenlang uit.

Ondertussen heeft Activision Blizzard samengewerkt met Reed Smith International Hij schepte destijds op op zijn website Bedrijven helpen vakbonden te vermijden en te bestrijden. Ze hield zelfs een PowerPoint-presentatie bij Op zijn website Waaronder dia’s over hoe vakbonden het aanpakken Uitbuiting van luie arbeiders en strategieën om werknemers ervan te overtuigen dat vakbonden een slecht idee zijn. Deze presentatie is inmiddels verwijderd.

De hernieuwde strijd van Activision Blizzard tegen vakbonden komt slechts twee maanden nadat Microsoft het momenteel voor $ 69 miljard wil verwerven, aangekondigd dat het “neutraal” zou blijven Over de inspanningen van de vakbond om vooruit te komen. Als onderdeel van een campagne om wettelijke goedkeuring te krijgen voor de grootste technologie-acquisitie in de geschiedenis, lijkt het erop dat het ook zou kunnen wijzen op een nieuw Activision-playbook. blijkbaar niet. De transactie wordt naar verwachting voor juni 2023 afgerond.

READ  De coach van Washington, Jimmy Lake, raakt een speler tijdens de wedstrijd in Oregon, waardoor de competitie op onderzoek uit gaat

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *