Windows 11 krijgt de Xbox Game Pass-widget

Microsoft voegt Xbox Game Pass-widget toe aan Windows 11, zoals opgemerkt door de rand. De tool is bedoeld om aankomende Game Pass-games beter vindbaar te maken voor gebruikers.

Het geeft gebruikers toegang tot een behoorlijke hoeveelheid informatie over de beschikbare adressen. Inclusief de nieuwste games die zijn toegevoegd en de games die binnenkort de service zullen verlaten. De tool kan gebruikers ook een verscheidenheid aan games uit de premium-categorieën laten zien.

Momenteel is de Xbox Game Pass-tool alleen beschikbaar voor Windows 11 Insider-gebruikers. Bovendien hebben niet alle insiders toegang. Microsoft zegt dat het is begonnen met het uitrollen van de tool om gebruikers te selecteren en feedback wil verzamelen voordat het voor iedereen wordt uitgerold. Dit geeft aan dat er nog mogelijke wijzigingen in de tool moeten worden aangebracht voordat deze volledig wordt gelanceerd.

Voor degenen die toegang hebben, moedigt Microsoft gebruikers aan om te delen wat ze in de tool zouden willen zien of als ze iets vreemds of onverwachts opmerken.

Het instellen van de Xbox Game Pass is heel eenvoudig

Xbox Game Pass-tool

Als u een Windows 11-gebruiker bent en toegang hebt, hoeft u de tool in slechts enkele stappen in te stellen. Open eerst het deelvenster Gereedschappen. Je zou een pluspictogram naast je profielavatar moeten zien. Klik daarop om een ​​nieuwe widget aan het paneel toe te voegen. Klik vervolgens op het plus-pictogram naast de optie Xbox Game Pass. Sluit vervolgens het menu Instellingen en de Game Pass-widget verschijnt nu.

De tool biedt toegang tot de Xbox-app

De tool laat je niet alleen de nieuwste games en titels zien die Game Pass binnenkort verlaten, maar biedt ook een toegangspunt tot de Xbox-app.

READ  Aperture Desk Job is de first-party touch van Steam Deck die Xbox Series X miste

Als je een titel vindt die je misschien wilt spelen, kun je erop klikken in de tool om naar de Xbox-app te gaan. Waar je vervolgens games kunt downloaden en installeren, recensies kunt lezen en meer. Microsoft is ook van plan om meer functies aan de tool toe te voegen. Zoals persoonlijke aanbevelingen en gemakkelijke toegang tot een recent gespeelde game door in te loggen op je Xbox-profiel.

Microsoft zegt: Het “werkt nog steeds hard” om nieuwe en opwindende functionaliteit aan de tool toe te voegen en het komt binnenkort. Maar het geeft geen details over wanneer precies.

Written By
More from Vanessa Hale
Far Cry 6 draait op 4K en 60 fps op PS5 en Xbox Series X
Ubisoft heeft eindelijk gameplay-screenshots onthuld Far Cry 6 Het is niet verwonderlijk...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *