Pokémon Scarlet en Violet downloadgrootte

Nu Pokémon Scarlet en Violet binnen een paar maanden uitkomen, willen spelers misschien weten hoeveel ze de volgende Pokémon moeten downloaden. Volgens de Pokémon Scarlet-lijst in nintendo website, neemt de game 10 GB opslagruimte in beslag. Pokémon Violet neemt dezelfde hoeveelheid ruimte in beslag.

Pokémon Scarlet en Violet worden slechts enkele maanden na de release van de vorige Pokémon-titel, Pokémon Legends: Arceus, gelanceerd. Deze game nam slechts 6,1 GB aan opslagruimte in beslag met zijn digitale versie, wat vooral opmerkelijk is omdat Pokémon Arceus de gameplay meer heeft laten lijken op games als Legend of Zelda: Breath of the Wild, die meer grafische verbeteringen bevat dan de gebruikelijke 2.5D-aard. De meeste Pokemon-spellen.

De digitale versies van Pokémon Scarlet en Violet zullen afzonderlijk 10 GB in beslag nemen, wat meer is dan alle eerdere Pokémon-titels. Met de grotere bestandsgrootte kan worden aangenomen dat de twee nieuwe Pokémon-spellen verbeterde graphics zullen hebben en een groter gebied voor spelers om te verkennen.

Als je je geen zorgen wilt maken over het grote downloadbestand, kun je altijd een fysiek exemplaar kopen bij veel retailers zoals Walmart En de Amazone.

READ  Gamasutra - Persberichten - Mobile Sports Game Boxing Star krijgt kerstupdate!
Written By
More from Eda Greene
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *