Diablo Immortal brengt meer dan $1 miljoen per dag op aan microtransacties

Gebruik de munten om lichtbollen te kopen.

ondanks Reactie van sommige spelersEn de Onsterfelijke Diablo’s Microtransactievrij en draagbaar spelontwerp Lijkt goed te werken voor de eindresultaten van Blizzard. Gebruik van gegevens van Mobiel analysebedrijf AppmagicEn de MobileGamer.biz Geschat wordt dat de iOS- en Android-versies van de game in de eerste 30 dagen van beschikbaarheid $ 49 miljoen aan inkomsten opleverden uit iets meer dan 10 miljoen mobiele downloads.

die schattingen, Gebaseerd op de algemene schema’s van mobiele platformsvoeg niet de pc-versie van het spel toe, daarom kan het zijn: Uitverkoop de omvang van het financiële succes. Met de toevoeging van pc-spelers kondigde Blizzard aan dat: Onsterfelijke Diablo Bereikte 10 miljoen installaties in slechts een weekruim voor op het mobiele downloadtempo dat Appmagic heeft geschat.

in vergelijking, Diablo III Het duurde bijna zes maanden om 10 miljoen exemplaren te verkopen Dan turbulente release in 2012. Maar deze game werd verkocht voor $ 60, waardoor het moeilijk is om het direct te vergelijken met een gratis game die volgens Appmagic gemiddeld minder dan $ 5 aan inkomsten per download opleverde.

lange staart

Terwijl Diablo IIIDe winst werd echter vooraf in rekening gebracht bij de eerste verkopen Onsterfelijke Diablo Het lijkt goed gepositioneerd om gedurende lange tijd extra inkomsten te genereren uit zijn bestaande spelersbestand. Op maandag was de game bijvoorbeeld nog steeds de 34e meest verdienende app in de hele iOS App Store, ondanks een daling tot 134e in termen van nieuwe downloads.

veel van deze eeuwigdurend Spelers (en betalers) zullen uiteindelijk natuurlijk het spel verlaten. Maar dit proces kan langzamer gaan dan je denkt. Schattingen van het behoud van Android-apps Van het analysebedrijf Quettra Stel een app voor die in de “Top 10” van de Google Play Store staat (zoals Onsterfelijke Diablo did) verwacht na drie maanden bijna 60 procent van de eerste gebruikers te behouden. En de Algemene gegevens van mobiele bezoeken Zoals Pokemon GoEn de Boze vogelsEn de Candy Crush Saga Het geeft aan dat ongeveer 10-20 procent van alle gamers die deze games hebben gedownload, nog een jaar of twee na de lancering vaste klanten waren.

READ  PC-games en films streamen naar je Xbox-console met een gratis app

Dit suggereert Onsterfelijke Diablo Het zal het komende jaar en daarna miljoenen actieve spelers bevatten. Terwijl de overgrote meerderheid van deze spelers Je geeft geen cent uit aan het spelhoogwaardige walvissen Kan gemakkelijk genoeg uitgeven op mij Verwarrende muntcombinaties in het spel Om Blizzard-inkomsten lang op gang te houden.

Blizzard heeft beloofd dat de volgende Diablo IV Het beperkt de microtransacties van optionele cosmetica. Maar het vroege optreden van Onsterfelijke Diablo Het helpt verklaren waarom een ​​gratis bedrijfsmodel aantrekkelijk is voor een uitgever als Blizzard, zelfs als het voor veel spelers vervelend is.

Written By
More from Lesley Curry
Tips voor inXile Entertainment in “FPS RPG” voor Xbox
InXile Entertainment lijkt al bezig te zijn met een FPS RPG. De...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *