Nintendo kan Mario Kart naar pc brengen dankzij Google

Het lijkt erop dat Nintendo Mario Kart naar pc kan brengen, of op zijn minst één versie ervan. Mario Kart Tour Community Discord heeft de nieuwste Mario Kart Tour-update opgegraven, die Resetten Gebruiker MondoMega pakte het op en vond een aantal strings die leken te verwijzen naar de Mario Kart Tour pc-poort. Dit omvat herkenning van muisinvoer, samen met een groot aantal emulatiestrings, maar het is waarschijnlijk veilig om niet te verwachten dat (legitieme) vormen van Nintendo-games binnenkort op pc zullen worden gespeeld.

Zoals opgemerkt door MondoMega, Google Google Play-games Met het project, dat momenteel in bèta is, kunnen Android-gebruikers hun games op pc simuleren, wat een redelijke interpretatie lijkt van wat de tourgegevens hebben gevonden. Nintendo is in het verleden onvermurwbaar geweest om zijn games niet op andere platforms te publiceren en heeft alleen mobiele games gecompromitteerd wanneer het de ervaring kon koppelen aan zijn thuisconsole-games – of dat zeiden ze.

Mario Kart Tour en Fire Emblem Heroes zijn sinds hun lancering in respectievelijk 2019 en 2017 hun eigen entiteiten geworden met Fire Emblem Heroes-inkomsten Het heeft onlangs de grens van $ 1 miljard overschreden. Toch, met Mario Kart 8 Deluxe routinematig in Top 25 bestsellers van NPD Group Elke maand lijkt het onwaarschijnlijk dat Nintendo zijn grote slagman naar andere platforms zal verplaatsen.

Datamin Mario Kart Tour heeft echter aangegeven dat er een aantal belangrijke wijzigingen gepland zijn in toekomstige updates, waaronder nieuwe cursussen, anti-zwaartekrachtmechanismen die voor het eerst op de console zijn geïntroduceerd, gevechtsmodus en connectiviteit van soorten met Mario Kart 8 Deluxe op Switch.

READ  Mario Kart Tour-gegevensontwerpers denken dat de racegame naar pc komt

Vermoedelijk betekent dit dat we Animal Crossing: Pocket Camp en Fire Emblem Heroes via emulatie op pc zullen zien verschijnen, en mogelijk met verbindingsbonussen als je ook op console speelt.

Voorlopig zijn er nog genoeg racegames op pc om vooruit te komen, waaronder de eerste uitbreiding van Forza Horizon 5 en Hot Wheels die draaien op het Mexicaanse platteland.

Written By
More from Max Mcgee
Ik kan niet wachten om nog een JRPG te kopen die ik amper zal spelen
schermafbeelding: minstens ik heb geen tijd Shin Megami Tensei Vijfde. Ik echt....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *