Hoe NYC van plan is tv-, film- en toneelproducties opnieuw te starten

Hoe NYC van plan is tv-, film- en toneelproducties opnieuw te starten

Terwijl New York zich voorbereidt op de tv- en filmproductie die volgende maand geleidelijk wordt hervat, houdt de entertainmentchef van de stad haar focus op inspanningen om de Broadway- en live-evenementensector te helpen, die nog steeds een onzekere weg naar herstel tegemoet gaat.

In de laatste aflevering van Verscheidenheid podcast ‘Strictly Business’, zegt Anne del Castillo, commissaris van het burgemeesterskantoor voor media en entertainment, en tv en film staan ​​klaar om in de herfst weer op de soundstages te komen. MOME is betrokken bij inspanningen op staats- en federaal niveau om te pleiten voor specifieke hulp aan deze zwaar getroffen gemeenschappen.

“Het was erg moeilijk om deze industrieën te zien die echt zo definitief zijn voor New York City, gewoon (worstelen) om een ​​weg vooruit te vinden,” zegt del Castillo. ‘We proberen hen te helpen die weg voorwaarts te vinden binnen alle beperkingen die door de gezondheidscrisis en de economische crisis zijn veroorzaakt.’

Maar na het verliezen van zoveel belastinginkomsten uit productieactiviteit, heeft NYC geen enkele manier om geld uit te delen. Elke reddingsoperatie voor Broadway “zou veel meer significante steun van onze federale regering vereisen waar we actief voor pleiten.”

Om film en tv op een significante manier terug te brengen, hebben de grootste productie-entiteiten hun eigen richtlijnen ontwikkeld voor hoe sociale distantiëring zal werken op sets en op locatie. Nadat industriegroepen aan beide kusten vorige maand witboeken hadden ontwikkeld om COVID-19-beschermingsprotocollen op te stellen, hebben producenten en anderen met gilden gewerkt om plannen te verfijnen voor alles, van temperatuurvertoningen tot individueel verpakte porties op de tafel voor handwerkservices.

READ  Top 10 geweldige toepassingen voor sneeuw in videogames

‘Iedereen wachtte op de begeleiding’, zei ze. “Nu praten we echt met tv-series en film (producers) over hoe en wanneer en waar ze terug willen komen. We zullen binnenkort een activiteit zien starten, maar het grootste deel zal in september echt terugkomen. ‘

Filmen op locatie in de straten van New York zal waarschijnlijk verder weg zijn – deels omdat zoveel restaurants ruimte op straat en trottoirs innemen om buiten te dineren, zei ze.

Op het moment dat de COVID-19-crisis toesloeg, waren er 35 actieve non-news tv-series die in de stad filmden. Het zal een langzame build zijn om weer op dat niveau te komen. “Ik denk niet dat we ze alle 35 tegelijk zullen zien oprollen – dat zou een hele uitdaging zijn,” zei del Castillo.

‘Dat is des te meer de reden dat we proberen ervoor te zorgen dat we de boel in de lucht krijgen en dat ze veilig zijn’, zei del Castillo. “Als het eenmaal is begonnen, is het belangrijk dat het echt doorgaat. We willen geen verdere shutdowns zien. ‘

“Strictly Business” is van Variety wekelijkse podcast met gesprekken met marktleiders over media en entertainment. Elke woensdag debuteert een nieuwe aflevering en kan worden gedownload op iTunes, Spotify, Google Play, Stitcher en SoundCloud.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *