Diablo Immortal-update om de reis van de held in december te resetten

Diablo Immortal-update die half december uitkomt, reset de voortgang van Hero’s Journey-hoofdstukken voor alle Blizzard- en Netease-crossoverspelers RPG-spel. De patch wordt beschreven als de tweede grote update voor Diablo Immortal sinds de lancering en volgt op de lancering Diablo onsterfelijke seizoen 7 downloadendie extra serverintegraties en nog een gevechtspas biedt fantasie spel.

Nogmaals, spelers hebben gemerkt dat de Chinese patch-opmerkingen voor de laatste update een aantal details bevatten die niet aanwezig waren in de Engelse versie. Dit volgt op een soortgelijk incident in november, waar details over te zien waren Smeed de Eeuwige Diablo-set De functie werd aanvankelijk weggelaten uit de Engelse patch-opmerkingen, totdat het probleem bij Blizzard aan de orde werd gesteld. In dit geval heeft het ontbrekende detail te maken met het resetten van het Hero’s Journey-hoofdstuk.

Na discussie op de Diablo Immortal Reddit-pagina, Blizzard’s Community Manager “SinfulScribe” reageert Ter verduidelijking: het laatste updatebericht is aangepast om deze details op te nemen. De nieuwe tekst luidt: “Na serveronderhoud voor onze volgende grote update op 14 december, wordt de huidige voortgang in het Hero’s Journey-hoofdstuk gereset.” Het merkt ook op dat nieuwe hoofdstukken op dit moment onmiddellijk beschikbaar zullen zijn om te worden voltooid, en dat alle niet-opgeëiste beloningen naar de in-game mailboxen van spelers worden gestuurd.

Ten eerste bevestigt het veel speculaties dat de tweede grote update voor Diablo Immortal op 14 december zal worden uitgebracht. Datamining geeft aan dat deze patch de komst van Diablo Immortal Hell 6 moeilijkheidsgraad samen met Challenge Rifts op niveau 200 en hoger zal aankondigen, en ook een nieuwe set van De legendarische Diablo Immortal Gems Voor spelers om hun handen op te houden.

READ  Tulip City Softbal teams in de wilde wedstrijden op vrijdag; Computer honkbal valt KNIA KRLS Radio

Bovendien maakt het nieuws dat spelers slechts enkele weken hebben om hun huidige Hero Journey te voltooien, die beloningen toekent, waaronder een nieuw facelift-portaaleffect en verticaal frame, veel voltooiers bang dat ze niet in staat zullen zijn om items op tijd te verdienen. Meerdere spelers reageren op draad Ze zeggen dat ze er bijna zijn, maar met slechts drie kansen per dag om bepaalde taken te voltooien en een willekeurige kans om te bepalen of sommige met succes kunnen worden gecontroleerd, is er misschien gewoon niet genoeg tijd voor sommige spelers om het af te maken.

Diablo Immortal’s YouTuber “Darth Microtransaction” zei in een video over de datamijn dat hij Hero’s Journey-reset ziet als een “allegaartje” – en legt uit dat het “niet duidelijk is of het reset en [players] Hij heeft niet de kans gehad om daaraan te werken, maar er is ook een argument dat we de beloningen weer kunnen krijgen door hem te resetten.”

Het heeft zeker het potentieel om frustratie te veroorzaken bij degenen die langzaam maar zeker beloningen hebben verdiend, om vervolgens te ontdekken dat hun voortgang binnen een paar weken op het punt staat te worden gereset. Voorlopig zegt SinfulScribe dat het “de lat voor geleverde feedback hoger heeft gelegd”. [about the planned reset] ter overweging van het ontwikkelteam.”

Als je springt voor seizoen 7, bekijk het dan eens Eeuwige Diablo-lijst En onze gids voor Beste Diablo Immortal-builds Om er zeker van te zijn dat je de sterkste instellingen rockt. We hebben ook heel veel leuke dingen Spellen zoals Diablo op pc als u wilt uitbreiden.

READ  Games waar geluid het verschil maakt

Written By
More from Max Mcgee
Je moet de spannendste verkenningsgame ooit spelen op Xbox Game Pass
Videogameconsoles zijn nu krachtiger dan ooit, met de mogelijkheid om games uit...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *