Brooke Burke EXCLUSIEF: De ster, 51, onthult een training die een verschil maakt

Brunette bombshell Brooke Burke deelde de enige training die je lichaam kan transformeren.

De 51-jarige tv-presentatrice deed onlangs een plankchallenge op haar Brooke Burke Body-app.

“De oefening is erg zwaar, maar heeft veel voordelen. Het brengt je metabolisme op gang. Het brengt je kern in vorm. Het ontwikkelt de kracht van het bovenlichaam. Het is echt een hele uitdaging”, zegt de veteraan van Dancing With The Stars die haar merk promoot. Levensduur. , dus het is een groot gevoel van voldoening.

Slimme zet: brunette bombshell Brooke Burke heeft zojuist de enige training gedeeld die je lichaam kan transformeren

En als je maar een paar minuten per dag doet, kan het wonderen doen.

“Ik kan niet zeggen dat het één ding is, maar planken, als je elke dag twee minuten planken doet, zal je lichaam veranderen”, voegde voormalig Baywatch-acteur Dave Charvet eraan toe.

Ik heb het ook gehad over een nieuwe methode.

Ik ben ook erg geïnteresseerd in de mantra-beweging, een positieve dialoog verweven met ritme en lichaamsbeweging. Ik moet flink zweten tijdens mijn trainingen. Dus voor mij is het een brandwond die het hele lichaam beeldhouwt, van top tot teen en lichaam.

De tv-presentator sprak exclusief met DailyMail.com over de actie Levensduur door Brooke Burke Body Die veganistisch eten van superkwaliteit verkoopt.

Fitte en prachtige vrouw: de 51-jarige tv-presentator deed onlangs de plankuitdaging bij Brooke Burke Body

Fitte en prachtige vrouw: de 51-jarige tv-presentator deed onlangs de plankuitdaging bij Brooke Burke Body

Toegang:

The Reach: “De oefening is heel zwaar, maar heeft zoveel voordelen. Het brengt je metabolisme op gang. Het stimuleert je kern. Het ontwikkelt de kracht van het bovenlichaam. Het is echt heel uitdagend, dus het voelt goed”, zei Maxim, die heeft heeft haar merk Longevity gepromoot. geweldige prestatie”

Nog een gezonde truc? Het blijkt dat de schoonheid zichzelf nooit toestaat “honger te lijden” omdat ze afhankelijk is van kleine maar gezonde snacks om te voorkomen dat ze zich overgeeft aan slechte keuzes.

READ  Nvidia's GeForce Experience optimaliseert nu instellingen voor creatieve apps

Ze bewaren ook al hun voedsel binnen een bepaalde tijd omdat ze met tussenpozen sneller zijn.

Als je de snacks krijgt, geef je het op.

“Ik ben geen grote snacker, maar de tijd die ik in de auto van en naar school en sport doorbreng, is een heel gemakkelijke tijd om een ​​snack te willen”, zei de moeder van vier kinderen.

Powerful Lady: En als je het maar een paar minuten per dag doet, kan het wonderen doen.

Powerful Lady: En als je het maar een paar minuten per dag doet, kan het wonderen doen. “Ik kan niet zeggen dat het één ding is, maar planken, als je elke dag twee minuten planken doet, zal je lichaam veranderen.”

Ik probeer het gezond te houden door een bewuste snacktas te maken die ik bij me houd voor mezelf en mijn kinderen. Er is niets erger dan “uitgehongerd” te zijn en dan beginnen we slechte keuzes te maken. “

Maar ze snoept alleen aan haar raam.

“Ik ben een snelle breker, dus zolang ik bij mijn raam blijf om te eten en te rusten, denk ik niet dat het er echt toe doet.”

“Wat ik zo leuk vind aan intermitterend vasten, is dat het je meer bewegingsruimte en gratie geeft in het eetvenster, dus ik voel me niet schuldig als ik honger heb en ’s middags een korte oppepper nodig heb.”

Afgezwakt en genageld: ik had het ook over een nieuwe methode.  Ik bewonder ook echt de beweging van de mantra, een positieve dialoog die verweven is met het ritme en de beweging van het lichaam.  Ik moet flink zweten tijdens mijn trainingen.  Dus voor mij is het een volledige lichaamsverbranding, van top tot teen en lichaamssculptuur'

Afgezwakt en genageld: ik had het ook over een nieuwe methode. Ik ben ook erg geïnteresseerd in de mantra-beweging, een positieve dialoog verweven met ritme en lichaamsbeweging. Ik moet flink zweten tijdens mijn trainingen. Dus voor mij is het een brandwond die het hele lichaam beeldhouwt, van top tot teen en lichaam.

“Dus ik denk dat het antwoord nee is, ik geloof niet echt in de theorie dat je op een bepaald moment van de dag moet stoppen met snacken.”

READ  Google Pixel 7 en 7 Pro arriveren bij FCC

Ze is voorzichtig met het eten dat ze opraapt.

Ik ben een ijverige posterlezer. Ik denk dat we dat zouden moeten zijn. Covergirl van Playboy zei: Er is veel onzin, vooral met verpakt voedsel.

Ik ben zelf in het lab geweest om dit product te maken en de ontwikkeling te volgen. Ik ben echt trots op de hoge integriteit van de ingrediënten in dit merk. Het smaakt geweldig en heeft niets dat we niet nodig hebben in de mix.

Gewoon eten!  Het blijkt dat schoonheid zichzelf nooit toestaat

Gewoon eten! Het blijkt dat de schoonheid zichzelf nooit toestaat “honger te lijden” omdat ze afhankelijk is van kleine maar gezonde snacks om te voorkomen dat ze zich overgeeft aan slechte keuzes. Ze bewaren ook al hun voedsel binnen een bepaalde tijd omdat ze met tussenpozen sneller zijn

Nu de feestdagen voor de deur staan, is Brock voorzichtig.

Je houdt van seizoensproducten.

“Ik ben een grote tuinier, dus ik ben erg blij om uit mijn tuin te kiezen om die liefde en biologische sfeer in de keuken van mijn familie te brengen,” zei Brock.

Ik ben dol op herfstwortelgroenten. bieten. Pompoensoep. Ik hou van pompoen! Ik hou van de geur van pompoen en kruiden. Ik hou van kaneel en nootmuskaat in mijn herfstsmoothies.

“Bevroren peren in plaats van bananen zijn echt een smakelijke optie. Ik hou ook van warm comfort food. In de zomer draait alles om knapperig eten en regenboogkleuren. En de feestdagen zijn wortelgroenten en gebakken diners.”

Mensen hunkeren meestal naar koolhydraten in de herfst, maar daar heeft ze een manier omheen.

Ik denk dat wanneer mensen hunkeren naar koolhydraten, er iets in hun lichaam aan de hand is dat ze wel of niet krijgen. Een van de dingen die ik leuk vind aan het stimuleren van de smoothiescène met Longevity, is dat het echt bevredigend is als je je lichaam geeft waar het naar hunkert.

“Maar als je meer koolhydraten gaat eten, verhoog dan je cardio.

Als je probeert een paar kilo af te vallen, zweet dan vaker. Maar als je echt trek hebt in koolhydraten, geef jezelf dan een dag de tijd om van bijvoorbeeld pizza te genieten en bereid dan je plan voor.

Brooke heeft ook gezegd dat andere vrouwen haar inspireren.

“De vrouwen met wie ik reis in fitness motiveren me echt. We pushen elkaar. We laten elkaar zien. We houden elkaar verantwoordelijk. We lachen ook samen, zweten samen, juichen elkaar toe. We schreeuwen tegen elkaar in de klas en elkaar aanmoedigen Ik vind fitness leuker als je het doet met iemand die je inspireert.

Heerlijk: nu ondersteunt de ster een lang leven.  Mijn favoriete smaak is cacao.  Ik doe twee schepjes, soms drie schepjes per dag in mijn shake.

Heerlijk: nu ondersteunt de ster een lang leven. Mijn favoriete smaak is cacao. Ik doe twee schepjes, soms drie schepjes per dag in mijn shake. “Er komen zoveel geweldige recepten uit; herfstsmoothies, snelle middagsnacks en hartige en zoete wintershakes die ook een geweldig alternatief vormen voor een toetje.”

Nu ondersteunt de ster een lang leven. Mijn favoriete smaak is cacao. Ik doe twee schepjes, soms drie schepjes per dag in mijn shake.

Er komen zoveel geweldige recepten uit: herfstsmoothies, snelle middagsnacks en hartige en zoete wintershakes die ook een geweldig alternatief zijn voor een toetje.

En ik krijg alles wat ik nodig heb met twee bolletjes Longevity. Vroeger deed ik vijf verschillende supplementen in mijn shake en nu niet meer dankzij Longevity. Dit product voedt mijn lichaam echt.

Written By
More from Lesley Curry
Roku-storing zorgt ervoor dat tv’s en niet-reagerende apparaten vastlopen
Roku ondervond een grote storing op woensdagavond, wat ertoe leidde dat sommige...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *