Diablo IV-vergelijkingen laten solide prestaties zien op alle platforms

Diablo IV-vergelijkingen laten solide prestaties zien op alle platforms

Nu Early Access open bèta aan de gang is, zijn de eerste Diablo IV-vergelijkingen vrijgegeven, die veelbelovende prestaties laten zien.

Er is nu een open bèta live voor degenen die de langverwachte titel een paar dagen geleden hebben gereserveerd, en Tech YouTuber’ElAnalistaDebitsNu de eerste vergelijkingsvideo’s vrijgegeven van de game die op verschillende platforms draait. De YouTuber heeft de afgelopen uren in totaal drie vergelijkingsvideo’s uitgebracht, waarvan er één de versies van Xbox One, Xbox One X en Xbox Series X | S met elkaar, een video waarin Diablo IV op PlayStation 5 en Xbox Series X | wordt vergeleken S, pc en tot slot een PlayStation 4 / Pro / PS5-vergelijkingsvideo. We hebben ze hieronder allemaal opgenomen.

Met deze vergelijkingsvideo’s heeft Blizzard goed werk geleverd door de game op alle platforms te verbeteren. Tussen de verschillende PlayStation-versies is er een duidelijk verschil in laadtijden waarbij de PS5-versie in ongeveer 5 seconden laadt, terwijl de PS4-versie 50 seconden nodig heeft om te laden. Bovendien draait de PS5-versie in 4K met 60 fps, terwijl de PS4- en PS4 Pro-versies genoegen moeten nemen met 30 fps bij respectievelijk 1080p en 1188p.

Op Xbox-platforms zijn de verschillen in resolutie en framesnelheid tussen de oude en huidige generatie iets groter, waarbij de Xbox One-versie van de game draait op 900p met 30 frames per seconde. Ondertussen draait de Xbox One X-versie de game met een hogere resolutie dan de PS4 Pro-versie – 1440p @ 30FPS. Op de Xbox Series S kon het spel ook met 1440p worden uitgevoerd, zij het met een hogere framesnelheid (60 fps). Zoals verwacht draait de Xbox Series X Diablo IV in 4K met 60 fps.

READ  FIBA Wereldkampioenschap Basketbal 2023 - 28 augustus

Als we de huidige console- en pc-versies van de open bèta met elkaar vergelijken, zien we solide 60 fps-prestaties over de hele linie, zij het met een lagere resolutie op de Series S. Laadtijden zijn bijna identiek tussen alle platforms.

Diablo IV Xbox One versus Xbox One X versus Xbox Series X vergelijken | S.

Vergelijking van Diablo IV pc versus Xbox Series X | S en PlayStation 5

Diablo IV PlayStation 4 versus PlayStation 4 Pro versus PlayStation 5-vergelijking

Als we kijken naar deze vroege vergelijkingsvideo’s en onze hands-on bèta, kijken we naar een fantastisch uitziende game die over de hele linie solide prestaties levert. “Ik complimenteerde de beelden, maar de prestaties van de game zijn een andere positieve noot”, schreef Alessio Palumbo in zijn recensie. De Diablo IV-bèta heeft nog geen DLSS 3 (Blizzard zal het toevoegen aan de lancering van de game in juni), maar DLSS 2 / Super Resolution on Quality (4K) is meer dan genoeg om de game rond de 145 fps te laten draaien met een Intel i7-processor 12700KF en GeForce RTX 4090.”

Diablo IV verschijnt op 3 juni voor pc en Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *