Stray Souls brengt later dit jaar prachtig angstaanjagende actiehorror naar Xbox

Stray Souls maakt gebruik van de kracht van Unreal Engine 5 en is een aankomende actie-horrorgame geïnspireerd op “klassieke horrorgevechten met zielachtige precisie” die later dit jaar naar Xbox komt.

In de eerste titel van ontwikkelaar Jukai Studio, Stray Souls, vecht hoofdrolspeler Daniel voor zijn leven tegen de krachten van het kwaad nadat hij een huis heeft geërfd van zijn vervreemde grootmoeder. Het is gebouwd met Unreal Engine 5, en hoewel we nog geen definitieve releasedatum hebben, weten we wel dat het later dit jaar naar Xbox gaat.

Trailer voor de film “Stray Spirits”

Daniel heeft het huis van zijn grootmoeder in Aspen Falls geërfd en denkt dat het goed met hem gaat: geen huur, geen hypotheek, geen zorgen; Dat is totdat zijn wereld op zijn kop staat en hij begint te leren dat de kwade krachten die tegen hem opkomen allemaal deel uitmaken van een samenzwering die in gang is gezet toen hij werd geboren. Met de hulp van een mysterieuze vrouw die veel over zijn familie lijkt te weten, moet Daniel vechten om te overleven en een einde te maken aan het kwaad.

Stray Souls is gebouwd in Unreal Engine 5 en zal de MetaHuman-technologie van Epic gebruiken om geavanceerde gezichtsanimatie te creëren voor een realistische ervaring. Met dynamische belichting en weersomstandigheden, willekeurige vijandelijke ontmoetingen en itemlocaties, en vertakkende dialoogopties die naast een keuzegestuurd verhaal werken, zegt Jakai Studios dat geen twee gameplay hetzelfde zal zijn. Je moet puzzels oplossen om de geheimen van Daniels nalatenschap te ontrafelen, kiezen of je wilt vechten of vluchten voor de hordes krankzinnige wezens die op je af komen, en talloze bazen verslaan die ‘zielachtige precisie’ vereisen om te verslaan.

READ  Een van de beste Xbox-games ooit kost nu slechts $ 3

Stray Souls neemt het later dit jaar op tegen enkele van de beste horrorgames op Xbox. Ga je naar Aspen Falls? Scroll naar beneden en vertel het ons!

Written By
More from Vanessa Hale
Waar een Gen-console kopen in het VK
De volgende generatie consoles blijkt erg populair te zijn, waarbij de vraag...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *