PCGamesN heeft de Overwolf-app – hier is wat het doet en hoe je het kunt krijgen

Omdat je genoeg geïnteresseerd bent in computerspellen en gamingnieuws om je weg naar ons kleine hoekje van internet te vinden, gaan we aan de ene kant uit en gaan we ervan uit dat je misschien meer wilt weten over onze nieuwe app voor Overwolf, lanceerde dit week.

Als je nog nooit van Overwolf hebt gehoord, het is een pc-platform dat bijbehorende apps ondersteunt voor populaire games zoals Fortnite, League of Legends, Dota 2, Rainbow Six: Siege, Of Us en nog veel meer. Verschillende apps doen verschillende dingen, van het leveren van statistieken in de game tot het vastleggen van hoogtepunten in de gameplay. Onze app heet PC-game-nieuws-app, en met een dergelijke naam mag je er terecht van uitgaan dat dit een uitstekende manier is om op de hoogte te blijven van pc-gamingnieuws.

De app bevindt zich op de achtergrond, maar wanneer je een game speelt die mogelijk wordt gemaakt door Overwolf, wordt deze bijgewerkt met de laatste nieuwsverhalen en handleidingen over die titel. De app zal je halverwege de wedstrijd updaten als een nieuwsartikel of verhaal valt tijdens het spelen; Blijf up-to-date met de nieuwste games die u meer dan ooit interesseren.

Om de app te downloaden hoef je alleen maar naar Overwolf app storeWaar u Overwolf en PC Games News samen helemaal gratis kunt downloaden. Zodra je de eenvoudige installatie-instructies volgt, ben je klaar met de nieuwe app! Het werkt ook prima op zowel enkele als dubbele scherminstellingen.

De app store van Overwolf staat vol met bijbehorende apps voor het verbeteren van games en we kunnen een aantal van de beste aanbevelen voor degenen die net met het platform zijn begonnen. Er is nog veel meer, met de app die een groot aantal games ondersteunt; Te veel om hier op te noemen.

READ  Final Fantasy 14 verbiedt meer dan 5.000 spelers om echt geld te gebruiken in het spel

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “PCGamesN heeft de Overwolf-app – hier is wat het doet en hoe je het kunt krijgen”, “Type”: “publish”}, “user” : {“loginstatus” “: false}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *