District 3 om meer games voor voetbal voor te stellen, stelt minimum games voor het bereiken van play-offs

Nu het begin van het herfstsportseizoen in het oog springt, aangezien teams in de hele staat zijn begonnen met oefenen, kijkt District 3 vooruit naar het naseizoen en hoe teams kunnen blijven spelen.

Tijdens de commissievergadering van District 3 op woensdag werd voorgesteld dat het district zou lobbyen bij de PIAA om een ​​jaarvergoeding voor voetbalteams goed te keuren om meer wedstrijden te plannen nadat ze uit de play-offs zijn geëlimineerd om in zoveel mogelijk wedstrijden te passen. in een seizoen.

Het district besloot ook dat voetbalteams minimaal vier wedstrijden moeten spelen om in aanmerking te komen voor het naseizoen.

District 3 keurt data van herfstsportkampioenschappen goed

De motie om het voorstel voor extra games te doen, werd ingediend door atletiekdirecteur Mike Craig in Cumberland Valley en werd unaniem aangenomen. Hoewel de ambtenaren van District 3 graag de mogelijkheid voor meer spellen zouden willen zien, is het een wijziging waarvoor PIAA-goedkeuring vereist is.

Craigs motie schetste dat als een voetbalteam op enig moment vóór 28 november uit het district of de staat werd geëlimineerd, die school kan proberen meer wedstrijden te plannen om te proberen het totaal van 10 wedstrijden te bereiken. Craig zei dat het Mid-Penn-seizoen op 25 september begint en dat als een team tot Thanksgiving speelt, het 10 wedstrijden gedurende het jaar zal opleveren.

“Ik zeg niet dat je in 10 games zult spelen, maar je kunt het tenminste proberen,” zei Craig. “Uiteindelijk proberen we zoveel mogelijk games voor de kinderen te krijgen.”

De reden dat de motie alleen voor voetbal was, is dat alle andere sporten meer games in het reguliere seizoen zullen hebben, terwijl voetbal maar één wedstrijd per week heeft, legde Craig uit.

READ  Waarom honderd dubbele kopballen het vrouwenspel promootten | Vrouwen cricket

Indien goedgekeurd door de PIAA, zou het uitgebreide schema alleen voor dit jaar zijn toegestaan ​​vanwege de pandemie van het coronavirus.

– Volg Ed Sutelan op Twitter @EdwardSutelan

More from Madison Garrett

De gezamenlijke focus van Gotham Knights resulteerde in het herontwerp van Gotham City

Als een van de langverwachte games van 2021 heeft Gotham Knights een...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *